Geachte heer, mevrouw,

Fijn dat u geinteresseerd bent in de 122e Landelijke Diaconale Dag op 11 november 2017!

Aanmelding en bevestiging
U kunt zich hier aanmelden. Voor wie zich vóór 16 oktober opgeeft kost de deelname  € 30,00 per persoon. Vanaf 16 oktober kost deelname € 32,50 per persoon. Direct na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Dit is tegelijk uw toegangskaart, bewaar hem goed!

Het programma duurt van 10 tot 16 uur.

Werkwijze voor groepsaanmelding
Vul het formulier per persoon in, startend met de gegevens van de persoon die de betaling verzorgt. Na ieder aangemelde persoon onderaan klikken op opslaan en persoon toevoegen. Vul op deze manier per persoon het formulier totdat uw groep compleet is. De aangemelde groepsleden verschijnen bovenaan uw scherm. Na de laatst aangemelde persoon klikken op aanmelden en betalen.

Workshop kiezen
In het linkermenu klikt u op Workshops om meer te lezen over de aangeboden workshops. Meer informatie over de workshops vindt u op de website van Kerk in Actie

Via 'registratie wijzigen' kunt u uw keuze veranderen.

Annuleren of wijzigen
Bent u onverwacht verhinderd? Annuleren is mogelijk door het sturen van een e-mail naar ldd@kerkinactie.nl. Bij annulering ontvangt u de deelnemersprijs terug. Kerk in Actie krijgt per afzegging een rekening van € 6,-. Dat geld besteden we natuurlijk liever aan diaconaal werk! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw plaats door iemand anders te laten innemen. Wijzig dan zo nodig de workshopkeuze via registratie wijzigen.

Vanaf  16 oktober kunt u annuleren maar betaalt dan zelf de € 6,- de rest wordt terug gestort.

Betaling
Bij het afronden van de aanmelding kunt u het verschuldigde bedrag met iDeal betalen. Lukt dit niet? Stuur een e-mail naar ldd@kerkinactie.nl met uw NAW gegevens en workshopkeuze en uw IBAN rekeningnummer, dan geven wij u op en ontvangt u de bevestiging hiervan in uw mailbox.

Predikanten
Naast diakenen, ZWO- en zendingscommissieleden zijn ook predikanten hartelijk welkom! U kunt uw predikant kosteloos meenemen. Graag wel aanmelden via het aanmeldformulier.

Stichting Rotterdam

Heeft u een uitnodiging ontvangen van Stichting Rotterdam om de lezing bij te wonen? Dan kunt u dan kunt u dat aanvinken op het aanmeldformulier en kunt u zich gratis aanmelden met de speciale code die u van Stichting Rotterdam hebt ontvangen.

We zien uit naar uw komst op 11 november!

Carla van der Vlist,
Coördinator Binnenlands Diaconaat Kerk in Actie

€ 0,00
€ 30,00

Totaal: € 0,00