Dag van de Mantelzorg Soest 2017

Dag van de Mantelzorg Soest 2017

Workshops 

Lachyoga, door lach- en luistercoach Hilbert Roede

Lachen is gezond, samen lachen inspireert en is ontspannend. Iedereen kan het, dus doe mee.  Lachyoga combineert eenvoudige ademhaling en strekoefeningen met verschillende lachtechnieken. Lachen werkt aanstekelijk en geeft u een goed gevoel.

Hilbert Roede is uw begeleider voor de lachyoga.

Wijnproeverij 

Tijdens deze workshop nemen Leon Gommers en Angelique van der Linden u mee in de wereld van de (versterkte) wijnen. Wat is een versterkte wijn en wat is het verschil met gewone wijn.  U komt alles te weten over herkomst, productieproces, de druivensoorten, de smaakverschillen, wat zijn de beste wijn/spijs combinaties, wat zijn de serveertemperaturen etc. Natuurlijk staat het u vrij om alles te vragen wat u maar over wijn, port, sherry en madeira wilt weten.

Gedurende de workshop proeven en combineren we de wijnen met verschillende kazen.

Creatief schilderen/tekenen
Tekenen en schilderen is voor iedereen weggelegd. Het geeft afleiding en je kunt er plezier aan beleven. In deze workshop ga je de ontspannende werking van tekenen en schilderen ervaren. Je krijgt na afloop iets mee naar huis waardoor het gemakkelijker wordt om hier thuis mee door te gaan. Je hoeft geen teken- of schilderervaring te hebben want je wordt op weg geholpen.

Zingen

Zingen en muziek maken. Dan vergeet je even de wereld om je heen.

Samen zingen en muziek maken is nog leuker. Even alle stress vergeten en samen een lied maken. Heel bijzonder!

Zangtalent is niet nodig.

Majel Lustenhouwer is uw begeleider voor de workshop Zingen.