Workshop “Vereenvoudig je ontwerp”
Het ontwerp van een hydraulisch systeem op verschillende manieren te vereenvoudigen. Van de ontwerp fase tot en met de inbedrijfstelling. Tijdens deze workshop laten we zien hoe je gemakkelijk de juiste configuratie maakt in één van onze vele online configuratoren. Een must voor elke engineer.

 

Workshop “Stroomlijn je installatie”
Of het nu gaat om een wizard based inbedrijfname gaat, onze Plug & Run modulen of over onze open standaarden bij retrofitting van een netwerk. Bosch Rexroth heeft een flink arsenaal aan mogelijkheden om een installatie te stroomlijnen. Tijdens deze workshop zullen we laten zien dat software veel toegevoegde waarde heeft in de diverse hydraulische functies. Deze workshop is op het lijf geschreven voor elke design engineer.

 

Workshop “Maximaliseer je productiviteit”
Welke manager zal daar iets op tegen hebben… een toename van de productiviteit. Bosch Rexroth laat in deze workshop zien welke verschillende systemen er zijn en dat er veel te besparen valt al dan niet gecombineerd met een toename van de productiviteit.

 

Workshop “Voorkom ongeplande stilstand”
Niets is vervelender dan dat een installatie ongepland stilvalt. Door gebruik te maken van sensoren kunnen storingen voortijdig worden gesignaleerd. Deze workshop zal dieper ingaan op Condition Based Maintenance. Dé workshop voor elke service engineer.

conferentieregistratie
 conferentieregistratie