Landelijke VGWM-dag 2018

Landelijke VGWM-dag 2018

Landelijke VGWM-dag

8 maart 2018

Inschrijven van groepen - je ontvangt 1 factuur, deze kan niet worden gesplitst
Deelnemers van een groep dienen tegelijkertijd ingeschreven te worden.
Het is niet mogelijk van losse aanmeldingen een groepsaanmelding te maken.

Vul de gegevens van de 1e deelnemer in. 
Klik op: opslaan en extra persoon toevoegen.
Herhaal deze stap, tot alle deelnemers zijn ingevoerd.
Na de laatste deelnemer klik op: aanmelden en betalen

€ 545,00

Totaal: € 545,00

Exclusief € 114,45 BTW. (€ 659,45 incl. BTW)

De groepskorting wordt bij het invoeren van de volgende deelnemer verrekend.

Contactgegevens

Postadres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 

Bedrijfsgegevens

Dit event wordt georganiseerd door B+B Vakmedianet B.V. U neemt dit event af van Delft Congress Support B.V.

Voorwaarden

Bij aanmelding gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden en het vastleggen van uw persoonsgegevens in het kader van uw deelname aan het event / opleiding.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl
 
Kortingscodes
Kortingscodes worden na registratie niet meer verwerkt.

Persoonsgegevens
Vakmedianet B.V. legt uw gegevens vast in het kader van uw deelname aan het event / opleiding. Uw e-mailadres kan worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten van Vakmedianet B.V. haar kennispartners en de overige sponsoren van het evenement als u dit heeft aangegeven. Ook als u niets aangeeft, kunt u per e-mail over gelijksoortige producten en diensten van Vakmedianet B.V. worden geïnformeerd, tenzij u daartegen bezwaar maakt. Uw adresgegevens kunnen daarnaast door Vakmedianet B.V. worden gebruikt en aan de kennispartners en overige sponsoren van het event ter beschikking worden gesteld en gebruikt om informatie of aanbiedingen te verstrekken betreffende hun producten of diensten. 
Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per email of per post afkomstig van Vakmedianet B.V., kunt u dit doorgeven aan Vakmedianet, t.a.v. Klantenservice, Postbus 448, 2400 AK Alphen aan den Rijn, of aangeven bij klantenservice@vakmedianet.nl.

aanmelder nl in het kort
 aanmelder nl in het kort