Zelforganisatie 3 | 9 maart 2018

Zelforganisatie 3 | 9 maart 2018

Congres Zelforganisatie:
de volgende stap

Successen en valkuilen in de regelarme praktijk

** Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie onze website
) behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 

€ 499,00

Totaal: € 499,00

Exclusief € 104,79 BTW. (€ 603,79 incl. BTW)

Uw gegevens 

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 


AANBIEDING!

Kom nu met €100,- korting naar zowel congres De Zelforganisatie als onze wegens succes herhaalde opleiding Coachen in de Zelforganisatie.

Tijdens de tweedaagse opleiding duikt u samen met Jan de Vuijst, Elise van Doorne en Alex Boon de diepte in en leert u door middel van theorie, praktijkvoorbeelden en rollenspellen alles over coachen in de zelforganisatie!

 

Mail naar aanmelder@bsl.nl om u aan te melden met €100,- korting voor de opleiding op dinsdag 26 juni en 3 juli 2018 in de Green Village, Nieuwegein.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 
 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

workshop uitnodiging
 workshop uitnodiging