(BTW) Masterclass Patiëntgerichte zorg | 6 en 7 februari 2019

(BTW) Masterclass Patiëntgerichte zorg | 6 en 7 februari 2019

Masterclass Patiëntgerichte zorg

6 en 7 februari 2019
Leer 'de patiënt centraal stellen' in praktijk te brengen

€ 1.995,00

Totaal: € 1.995,00

Exclusief € 418,95 BTW. (€ 2.413,95 incl. BTW)

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kunt u invoeren in een volgend scherm bij uw betaaloverzicht. 

*Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 750,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. (incl. btw). Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 100,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. (incl. btw). Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier.

Uw persoongegevens worden uitsluitend met Nyenrode Business Universiteit gedeeld voor de hotelreserveringen behorende bij dit programma, daarnaast worden uw persoonlijke leervragen gedeeld met de docenten en programmamanager van de masterclass Patiëntgerichte zorg om de uitvoering van dit programma mogelijk te maken.

 

U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* verplicht veld

registratiebalies
 registratiebalies