aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Workshop Best Value

Workshop Best Value

Welkom op de aanmeldingswebsite voor de workshop Best Value. 

Inhoud

Best Value Procurement kan een goed alternatief zijn voor traditionele inkoopbenaderingen en biedt ruimte voor onderscheidend vermogen in de markt. Best Value is ‘win-win’, verfrissend en (mits op de juiste wijze uitgevoerd) vooral simpel voor alle betrokkenen. Het succes van de Best Value aanpak wordt mede bepaald door de mate waarin zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers traditionele rollen los kunnen laten en zij expertise toe willen en kunnen passen.  

In één dagdeel worden tijdens de workshop de uitgangspunten van de Best Value aanpak uit de doeken gedaan. De methodiek, de filosofie en de praktijk komen aan bod waarmee de deelnemers weten waar Best Value voor staat en wat het voor hem/haar en zijn/haar organisatie betekent.  

Wat kunnen deelnemers verwachten?

Een interactieve sessie waarbij theorie én praktijk samenkomen. Na afloop van de workshop:

  • kent de deelnemer de uitgangspunten van Best Value en begrijpt hij/zij de verschillen met traditioneel (voorschrijven van de opdracht in eisen) inkopen / inschrijven;
  • weet de deelnemer een praktische vertaling te maken van Best Value naar het eigen werkveld;
  • begrijpt de deelnemer waar kansen en valkuilen liggen binnen de Best Value aanpak;
  • kan de deelnemer een inschatting maken of Best Value voor zijn/haar organisatie toegevoegde waarde biedt;
  • beschikt de deelnemer over basiskennis die zeer bruikbaar is bij deelname aan een Best Value training ten behoeve van het behalen van een een B(+) certificaat.  

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de workshop een digitale set met handige sheets met informatie, suggesties en tips over de Best Value aanpak, de uitgangspunten en de praktische toepassing van Best Value.  

Voor wie?

Inkopers, (sales-, contract- en project)managers, tender- en bidmanagers, materiedeskundige adviseurs, medewerkers die betrokken zijn bij tender-/aanbestedingstrajecten.

Compacte groep

Het minimale aantal deelnemers aan de workshop is 6, het maximale aantal is 9 dus voldoende ruimte voor vragen en interactie! 

De trainer

De trainer is een ervaren projectleider/procesbegeleider met ruime ervaring in de Best Value aanpak. Hij doorgrondt het gedachtengoed en weet deze op een aantrekkelijke wijze over te brengen. De trainer beschikt over de hoogst haalbare Best Value certificering (A+).

Kosten

Deelnamekosten bedragen € 175,- (excl. Btw). Dit bedrag is inclusief koffie/thee en een lunch. 

Data, tijden en locatie 

  • donderdag 14 december 2017, van 9:30 – 13: 30 uur, locatie Groningen 
  • dinsdag 19 december 2017 van 09:30 – 13:30 uur, locatie Groningen

Het is ook mogelijk om de workshop in company te organiseren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Erwin Zwarts of Peter Takkenkamp, 050 - 750 20 55 / info@invitel.nl.

registratieformulier online
 registratieformulier online