"Meet the EIT Health Living Labs"

CONNECTING START UPS & SME's met de EIT HEALTH LIVING LABS

 
Wil jij jouw nieuwe product of service samen ontwikkelen met én laten testen door de toekomstige gebruikers in een real-life setting? Wil jij de kans op een succesvolle marktintroductie van jouw medisch-technologische innovatie vanuit jouw start-up, MKB of KMO verhogen? Denk dan eens aan een Living Lab! Ontdek de diverse mogelijkheden en diensten van de EIT Health Living Labs in België en Nederland: doe mee aan het "EIT Health Meet the Living Labs" event in Rotterdam op donderdag 14 december aanstaande!
 

Van inhoudelijke discussies over productontwikkeling met eindgebruikers, round tables met de EIT Health Living Labs en kansen tot samenwerking met EIT Health partners... Ons doel is om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die de EIT Health Living Labs jou als start up, MKB-er of KMO kunnen bieden. Leer de Living Labs kennen, ontmoet de mensen die dagelijks met de Living Labs bezig zijn en spar met de partners van EIT Health, zoals imec, TU Delft en Erasmus MC.

Tijdens het event bieden we je diverse mogelijkheden om te netwerken en zowel de Living Labs als andere innovatieve start ups en bedrijven te leren kennen.

Stuur deze uitnodiging gerust door binnen je netwerk! We zien je graag op donderdag 14 december! 
Hartelijke groet,
EIT Health Living Labs
Medical Delta
imec
TU Delft
Erasmus MC

EIT Health Belgium - Netherlands is one out of seven co-location centres of EIT Health in Europe.
With thanks to the City of Rotterdam the EIT Health Belgium - The Netherlands office is located in the Rotterdam city centre.       

webinar software
 webinar software