Boekbespreking Het nieuwe brein van de dokter

Boekbespreking Het nieuwe brein van de dokter

Boekbespreking Het nieuwe brein van de dokter

Op vrijdag 1 december 2017 wordt het nieuwe boek 'Het nieuwe brein van de dokter' van auteur Erik-Jan Vlieger gepresenteerd.

Erik-Jan bepleit in zijn boek dat de overweldigende groei van medische kennis vraagt om grote veranderingen in de zorg. Diagnostiek en behandeling van patiënten kunnen beter, met een andere rol voor de arts. Dit vraagt om nieuw denken van artsen zelf, van opleiders, beslissers, beleidsmakers en politiek.

Onder leiding van Wouter Bos gaat Bas Leerink met Erik-Jan in discussie over de inhoud van zijn nieuwe boek. Zorgexperts uit de zaal nemen actief deel aan deze discussie. Pers is ook aanwezig. 

 

Wilt u zich aanmelden voor de boekpresentatie?

U kunt u hier aanmelden.

 

Programma

09:30 uur   ontvangst

10:00 uur   start officieel programma

11:00 uur   einde officieel programma

11:30 uur   afsluiting

 

Plaats: VUmc, Amstelzaal, De Boelelaan 1117, 1081 HZ Amsterdam

VUmc is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, zie hiervoor de knoppen 'per trein', 'per tram' en 'per bus' in deze link.

Vanuit alle richtingen kunt u op de rondweg ten zuiden van Amsterdam komen, de A10. U volgt die rondweg tot de afslag S108-Buitenveldert / Amstelveen / VUmc. Aan het eind van de afrit  slaat u linksaf om bij het VUmc te komen. Parkeerkosten zijn 1,- euro per 17 minuten. Dagtarief is 30,- euro. 

 

uitnodiging
 uitnodiging