Congres Ervaringsdeskundigen | 24 april 2018

Congres Ervaringsdeskundigen | 24 april 2018

2e Jaarcongres

Inzet van ervaringsdeskundigheid
Eén plus één is drie

 

24 april 2018 | ReeHorst, Ede

Let op! Wil je profiteren van de duokorting? Kies dan voor beide personen de optie:

'Wij behoren tot de primaire doelgroep en maken gebruik van het duotarief voor één zorgprofessional en één ervaringsdeskundige'

Het kortingsbedrag van het duotarief wordt pas zichtbaar bij het aanmelden van de tweede persoon. Gebruik hiervoor de knop onderaan 'Opslaan en extra persoon toevoegen'.

* Acceptatie onder voorbehoud
Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep (zie website), behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers. 
Niet geldig in combinatie met andere kortingen en acties van (onderdelen van) Bohn Stafleu van Loghum.

€ 279,00

Totaal: € 279,00

Exclusief € 58,59 BTW. (€ 337,59 incl. BTW)

Deelnemer contactgegevens

Factuuradres

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht. 


De punten worden binnen 6 weken na afloop van het congres verwerkt en bijgeschreven, indien je het relatienummer hebt ingevuld op dit inschrijfformulier.

Mocht je suggesties hebben voor andere accreditatieaanvragen, neem dan contact op met manouk.mens@bsl.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 750,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. (incl. btw). Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 100,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. (incl. btw). Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

 

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u zich melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.

Persoonsgegevens
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice Events, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij aanmelder@bsl.nl.

* Verplicht veld

registratieformulier online
 registratieformulier online