Datum: 26 september 2019

Locatie: Kolom Praktijkcollege Noord, Amsterdam

Het programma start om 14.15 uur en rond 18.00 uur sluiten we af met een maaltijd. De middag bestaat uit een workshopronde en rondetafelgesprekken.

In de workshop ga je aan de slag met een opdracht, waarbij je wordt begeleid door een expert. Je kiest een workshop die aansluit op de kennis die je al hebt over leerdoelen en leerlijnen. Volg deze flowchart om te bepalen welke workshop het beste bij jouw niveau past.

De conferentie is niet toegankelijk voor deelnemers die niet werkzaam zijn op een school. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Voortgezet Leren via info@voortgezetleren.nl.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

We vragen je om antwoord te geven op een aantal stellingen. Met jouw antwoorden doen wij het volgende: we meten de kennis en ervaring over werken met leerdoelen van de deelnemers vóór de werkconferentie. (Na de werkconferentie vragen we je dit nog een keer. We meten dan of je kennis en ervaring ná de werkconferentie is veranderd). We gebruiken je antwoorden alleen intern om deze werkconferentie te verbeteren.

Schrijf je in voor de workshops

Vind je het lastig om te bepalen welke workshop het beste bij jouw niveau van werken met leerdoelen past? Volg de flowchart en zie welke workshop(s) je het beste kan kiezen.

€ 40,00

Totaal: € 40,00

Aanmelden en deelnamekosten

Aanmelden kan tot en met 25 september. De werkconferentie kost € 40,- per deelnemer. Per aanmelding worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de betaalmethode bedragen deze kosten maximaal circa € 4,-.  Je kunt je met meerdere personen tegelijk aanmelden. Zodra je betaling binnen is, ontvang je je toegangsbewijs per mail.

Betaling verloopt in principe via iDeal. Wil je betalen via factuur, dan kun je je uiterlijk aanmelden tot en met 12 september 2019. We verwachten in dat geval je betaling binnen 14 dagen na aanmelding, anders wordt je aanmelding geannuleerd.

Annuleren

Je kunt je deelname tot en met 19 september 2019 annuleren. Je ontvangt dan de deelnamekosten van € 40,- retour. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je kunt afmelden. Meld je je na 19 september 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving kunt veranderen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Voortgezet Leren.

VO-raad en Schoolinfo 

Deze werkconferentie is een onderdeel van het programma Voortgezet Leren, leerlingen motiveren met toekomstgericht onderwijs. Dit programma is het vervolg van de projecten Leerling 2020, Maatwerk en Stap 2. De VO-raad en Schoolinfo voeren het programma Voortgezet Leren samen uit.

Jammer dat je niet aanwezig kunt zijn bij de werkconferentie. In ieder geval bedankt voor je afmelding. Je ontvangt de deelnamekosten van € 40,- retour. Meld je je na donderdag 30 mei 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. Om onze werkconferenties te verbeteren horen we graag van je waarom je niet aanwezig kunt zijn.

rsvp online voor je evenementen
 rsvp online voor je evenementen