aanmelding minorbeurs 2019

aanmelding minorbeurs 2019

Meld hier de minor aan die deelneemt aan de minorbeurs op woensdag 6 februari 2019, 15.00 - 18.00 uur, op locatie Museumpark van Hogeschool Rotterdam.

 

Elke minor moet apart worden aangemeld, je ontvangt per aanmelding een bevestiging. Na je aanmelding wordt je minor opgenomen in de communicatie over de beurs richting de studenten en reserveren we een stand of lokaal voor je op de beurs. Aanmelden kan tot vrijdag 7 december 2018.


Heb je je minor aangemeld, dan vertrouwen wij er natuurlijk op dat je 6 februari aanwezig bent. Voor de studenten en de uitstraling van de beurs is het niet netjes als er onbemande stands of lokalen zijn!


INDIEN JE JE MINOR NIET AANMELDT, WORDT ER GEEN STAND OF LOKAAL VOOR JE GERESERVEERD.

 

Gegevens contactpersoon voor onderstaande minor

Het is mogelijk om een lokaal te reserveren voor je minor. Dit lokaal kun je gebruiken zoals je zelf wenst. In plaats van een lokaal, kun je ook kiezen voor een stand op de algemene beursvloer in één van de centrale ruimtes. Er is helaas niet voldoende ruimte op Museumpark beschikbaar om elke minor bij zowel een stand als in een lokaal te presenteren.
Wil je toch graag zowel een stand als een lokaal, dan kun je dat hieronder aangeven. We zullen dan kijken in hoeverre we kunnen voorzien in de vraag. We garanderen dus NIET dat dit ook lukt. Daar informeren we je later nog over.

De volgende collega's zullen voor deze minor aanwezig zijn op de minorbeurs:

(Bij voorkeur minimaal 2, zodat de stand of het lokaal altijd bemand blijft.)