Aan tafel met: Pact voor de ouderenzorg

Aan tafel met: Pact voor de ouderenzorg

Uitnodiging | 28 maart 2019

12:00 - 17:00 uur | MeetingDistrict Nieuwegein

Aan tafel met: Pact voor de ouderenzorg

 

Ruim 210 organisaties nemen al deel aan het Pact en zijn volop aan de slag de zorg en ondersteuning voor onze ouderen te verbeteren. De bijeenkomst staat met name in het teken van voeding. Hoe kunnen we de wereld van voeding(skennis) en de wereld van ouderen(zorg) zo verbinden dat we verschil maken en vitaliteit bij ouderen verbeteren door goede voeding? Hoe kunnen lokale succesvolle initiatieven ook op een andere plek werken? En kunnen wij als Pact daaraan bijdragen?

Met u willen wij de mogelijkheden van het Pact-netwerk benutten om op dit onderwerp nieuwe partijen te betrekken, ideeën op te halen en nieuwe samenwerkingen op gang te brengen. Dit doen we door elkaar te Ontmoeten, te Inspireren en te Verbinden.


Hier vindt u het programma van de dag.


In de verschillende workshops verbinden we u en andere partijen met elkaar. De drie programma’s Een tegen eenzaamheid, Langer Thuis en Thuis in het Verpleeghuis verzorgen een workshop. We zoomen in één van de subsessies in op de vraag hoe ouderen zelf kijken naar voeding en hoe we hen beter kunnen bereiken. Daarnaast gaan verschillende zorgpartijen en gemeentes met een concrete hulpvraag in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van voeding. Ook zijn er workshops die ingaan op hoe we het netwerk -dus elkaar- nog beter kunnen benutten. Graag maken we gebruik van uw creativiteit en inzet! U wordt later nader geïnformeerd over de inhoud van de workshops.

Indien u zich nog niet heeft aangemeld, dan kunt u dat hier doen.

We kijken uit naar uw komst!