Aanvalsdetectie bij epileptische aanvallen​​​​ ​​​​

m.m.v. Richard Lazeron, Roland Thijs en Anouk Uiterwijk

Webinar 25 april 2024 20.00 - 21.00 uur

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat we goed op de hoogte zijn van het optreden van epileptische aanvallen. Voor de patiënt en omgeving van de patiënt is het belangrijk om op het moment van het optreden van een grote aanval hiervan op de hoogte te zijn of gebracht te worden, zodat in dit acute stadium ook toezicht gehouden kan worden en zo nodig actie ondernomen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, kan de hulp van aanvalsdetectie apparatuur nuttig zijn.

 

Op donderdag 25 april organiseren Kempenhaeghe en SEIN gezamenlijk een webinar over ‘Aanvalsdetectie bij epileptische aanvallen’.

Richard Lazeron, Roland Thijs en Anouk Uiterwijk zullen toelichting geven op het belangrijke gebruik van aanvalsdetectie bij epileptische aanvallen en daarnaast de mogelijkheden geven tot het stellen van vragen over dit onderwerp.  Aan de orde zullen komen de noodzaak, mogelijkheden en onmogelijkheden van aanvalsdetectie bij de verschillende typen aanvallen, de beschikbare apparatuur en de wensen van de patiënten en hun omgeving.

Dit webinar voorziet de deelnemers van up-to-date informatie en richt zich op alle professionals die betrokken zijn bij de behandeling van mensen met epilepsie.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging voor Neurologie en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register.

Andere specialismen zoals kinderartsen en artsen VG kunnen de NVN punten bijschrijven in hun register

Er zijn geen deelnamekosten aan verbonden.

Over het webinar

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren