Intimate Connection

Intimate Connection is de naam van een nieuwe avondcursus waarin gebruik wordt gemaakt van een methode die afgelopen jaar ontwikkeld is door Leon & Sujata.

Deze bijzondere communicatie methode leert je in 3 stappen te openen voor feedback van een ander en dit als een uiting van liefde te ontvangen. Zo wordt elke relatie, iedereen die bereid is jou feedback te geven, een bron van inspiratie voor verdere verbinding, communicatie en samenwerking met iedereen in jouw omgeving.

We kennen allemaal wel dat als we feedback krijgen we dat makkelijk kunnen opvatten als kritiek op onze persoon waardoor vaak onze favoriete verdedigingsmechanismen in werking treden. Hoe dichter we bij iemand staan, hoe intenser dit kan optreden. Dit kan er toe leiden dat je in de relatie steeds voorzichtiger met elkaar wordt, conflicten uit de weg gaat, niet echt meer eerlijk en authentiek durft te zijn, waardoor de relatie vervlakt en je uiteindelijk langzaam uit elkaar drijft...

Inhoud:
In een periode van enkele maanden komen we 6 avonden bij elkaar en krijg je een nieuwe manier van communiceren aangereikt die je thuis en/of op de werkvloer kunt gaan beoefenen... Tijdens de avonden is er gelegenheid te oefenen, tot een diepere realisatie van jouw verlangen te komen in wat jij wilt in de relatie en kun je gecoacht worden op een specifiek thema.

De oefeningen nodigen uit tot een belichaming van de methode die wordt aangereikt. Ook leer je de dynamiek van lichaamstaal, een zeer belangrijk onderdeel in elke communicatie, te lezen en te herkennen.

Ook leer je je door de oefeningen dieper te verbinden met de ander, een spannend en creatief gebied waar de synergie van een relatie tastbaar wordt.

Je bent van harte welkom!

Met hartelijke groet,
Leon Gras & Sujata van Overveld

Praktische info
Intimate Connection
Data: 18-11-'13 / 02-12-'13 / 16-12-'13 / 10-02-'14 / 24-02-'14 / 10-03-'14
Tijd: 19.30-22.00 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur)
Locatie: Landgoed Venwoude (www.venwoude.nl)
Kosten: 247,50 euro
Betaling: door overmaking op giro 3773174 t.n.v. L. Gras te Lage Vuursche.

Voor meer info over het werk van Leon Gras en Sujata van Overveld, klik hier

Aanmelden
Voor aanmelden, klik hier links in het menu op "Aanmelden".

registratiedesk
 registratiedesk