Longsymposium AxionContinu

Welkom op de eventwebsite van het longsymposium, georganiseerd door AxionContinu.
Zie ook website AxionContinu. Het Longsymposium vindt plaats op 
donderdag 23 maart 2023.

Als professionals willen we het beste voor de longpatiënt. Toch zijn er veel longpatiënten die een verergering van de klachten ervaren en niet goed weten hoe ze het beste om kunnen gaan met hun longklachten. De patiënt kan hierdoor inleveren op kracht, conditie en zelfstandig functioneren.
Door ondersteuning op maat te bieden, goede informatievoorziening, afstemming en coördinatie tussen zorgverleners, kan de longpatiënt eigen regie (terug) nemen over de ziekte en het leven als geheel.

Wanneer de betrokken zorgverleners samenwerken en van elkaar leren, kunnen we de zorg verbeteren. Daarom nodigen wij u van harte uit voor het eerste longsymposium in de regio Utrecht.

Tijdens dit interactieve symposium ontmoet u zorgverleners in de regionale longketen, delen we kennis en ervaringen met elkaar, geven we u inzicht in de zorg en behandeling van longrevalidanten bij AxionContinu.  Gezamenlijk kijken we hoe we verdere stappen kunnen ondernemen om de longzorg in de regio duurzaam te verbeteren.

AxionContinu divisie Revalidatie en Herstel is Topcare erkend. 

 

 
Dit symposium wordt ondersteund door het Longfonds.

En wordt georganiseerd door AxionContinu en ondersteund door BureauMK Events & Projecten. Voor vragen kunt u contact opnemen met Mariël Imthorn via registratie@bureaumk.nl

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren