Actualiteiten in arbeidsrecht

Actualiteiten in arbeidsrecht

Interactief seminar
"Actualiteiten Arbeidsrecht"
 
Fort Advocaten organiseert op dinsdag 11 september 2018 en donderdag 11 oktober 2018 het interactieve seminar ‘Actualiteiten Arbeidsrecht’. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.
 
Weinig rechtsgebieden veranderen zo snel als het arbeidsrecht. Met de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) in 2015 is het Nederlandse arbeids- en ontslagrecht ingrijpend veranderd. Nu wil het kabinet met het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in balans (WAB) het arbeidsrecht opnieuw wijzigen. Daarnaast hebben zich ook in de rechtspraak weer diverse interessante ontwikkelingen voorgedaan. 
 
Het seminar is bedoeld voor iedereen die binnen een organisatie betrokken is bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals ondernemers/directeuren, HR-medewerkers en bedrijfsjuristen. Het doel van het seminar is om u praktische kennis te laten opdoen, waarmee u weer helemaal up-to-date bent en kunt inspelen op de actuele ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht.

Praktische informatie
 
Voor het bijwonen van het seminar kunt u kiezen uit twee data: dinsdag 11 september of 11 oktober 2018.
 
Het seminar vindt plaats bij Fort Advocaten aan de Koningslaan 60 in Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bij aankomst kunt u uw kenteken doorgeven aan de receptie en zorgen wij voor de betaling van de parkeerkosten.
 
U bent vanaf 14:30 uur van harte welkom. Het programma start om 15:00 uur en om 17:00 uur sluiten we de middag graag met u af onder het genot van een hapje en een drankje.

Het seminar is kleinschalig van opzet, zodat er voldoende gelegenheid is voor discussie en individuele vragen. Per seminar kunnen zich maximaal 20 deelnemers aanmelden. Schrijf u daarom tijdig in via de pagina "Aanmelden". Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
eventwebsite
 eventwebsite