Beste collega’s, relaties, vrienden van Frits,

Frits gaat eind augustus na ruim 40 dienstjaren bij GGz Centraal en haar voorgangers met pensioen. Frits wil graag op zijn manier afscheid nemen. En dat is zoals we al jaren werken onder het motto `Behandelen doen we Samen`. Dat is samen met elkaar en samen met onze in- en externe collega’s. In dit geval in een informele setting met muziek, lekker eten en ‘feest’. Feest niet alleen voor hemzelf maar ook voor alle medewerkers die enorm hard gewerkt hebben in de Coronatijd. Een memorabel moment waar wij uiteraard graag met jullie allen passende aandacht aan willen schenken. Dit doen wij tijdens een afscheidsfeest en graag nodigen wij jou uit.

Datum: 2 september 2021
Tijd: 16.00 - 21.00 uur
Locatie: View, te Almere, Bergsmapad 1, 1324 ZK

Tijdens het feest wordt een buffet verzorgd met voor ieder wat wils. Graag vragen wij jou om via het aanmeldformulier je aan- of afwezigheid aan te geven in verband met het buffet dat wordt geregeld.

Mocht jij je tot Frits willen richten en hem iets willen meegeven, op welke manier dan ook, dan kan dit worden doorgegeven aan de ceremoniemeester via het directiesecretariaat: directiesecretariaatflevoland@ggzcentraal.nl.

Cadeausuggestie: Frits is een tevreden mens maar zou graag een nieuwe e-reader willen aanschaffen. Een bijdrage hiervoor kun je meenemen naar het feest. 

Daarnaast vragen we je om de titel van een lied met bijhorende band of zanger(es), waarvan jij vindt dat dit lied echt past bij Frits in te vullen. Wil je daarnaast in 3 zinnen vertellen waarom je juist dit lied voor Frits hebt uitgekozen. Van alle liedjes wordt een playlist gemaakt op Spotify, en van alle persoonlijke toelichtingen maakt de feestcommissie een boekje dat Frits erbij kan nemen op het moment dat hij zijn playlist afluistert.  

Wij verwachten dat in september er weer ruimte is om elkaar in grotere groepen te mogen ontmoeten. Wél vragen wij om je vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te tonen bij de entree.

Wij hopen op een grote opkomst, zodat wij Frits een feestelijk afscheid kunnen bezorgen. Graag tot ziens op 2 september!

Namens de feestcommissie,
Saskia van der Wouden,
Directeur Behandelzaken GGz Flevoland

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren