Ivo Stessel gaat met pensioen
Hij begon zijn carrière als psychiater bij Psychiatrisch Ziekenhuis Veldwijk en bleef aan de instelling verbonden. Hij startte bij De Klinkert en de Lithiumpoli en vervolgens stapte hij over naar de opname afdeling Het Johannesbos.
Na 8 jaar ging hij verder in het ambulante circuit en was vervolgens jarenlang gezichtsbepalend voor de polikliniek in Harderwijk en de ziekenhuispsychiatrie in het St. Jansdal ziekenhuis.
Hij had daarin een leidinggevende rol voor de gehele ambulante zorg inclusief de crisisdienst en ook de verslavingszorg.In die rol had hij natuurlijk veel en intensieve externe contacten, met name met verwijzers, in het bijzonder met de huisartsen. Psychiatrisch Ziekenhuis Veldwijk werd GGz Centraal en zijn functie werd hoofd behandelzaken. Er is heel veel gebeurd en veranderd in zijn meer dan 30-jarige carrière als psychiater.
Een symposium is dan ook de manier om daar samen met Ivo over te reflecteren.

U bent van harte uitgenodigd om dit symposium bij te wonen op donderdag 5 maart vanaf 13.00 uur. Aansluitend is er een receptie waarin u de gelegenheid heeft om Ivo persoonlijk gedag te zeggen.

Klik hier voor de uitnodiging

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren