Meet the Future Business Professionals

 

Op 3 oktober 2019 vindt wederom het afstudeerevent van de Hogeschool Rotterdam Business School plaats. 

Tijdens deze middag krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven en organisaties die afstudeeropdrachten aanbieden binnen de commerciële, internationale, financiële en management opleidingen.

Ook voor de studenten die al een afstudeeropdracht hebben zijn er interessante programmaonderdelen.
 

De middag

De dag start met een gezamenlijke opening waarin we je meenemen in de wereld van de beginnende business professional.

Tijdens de twee uur durende Meet & Greet gaan bedrijven op informele wijze met studenten in gesprek over de aangeboden praktijkvraagstukken. 

Laat een onvergetelijke indruk achter bij een bedrijf. Zij kunnen je namelijk een visitekaartje geven voor de exclusieve Meet & Greet ronde.  In een rustige ruimte tijdens een 1-op-1 gesprek kan je dan nader kennis maken met de organisatie.

Jezelf professioneel beter op de kaart willen zetten? Dat kan! Op de beursvloer krijg je van verschillende professionals tips and tricks voor een goed cv en/of motivatiebrief. Of laat een professionele foto maken voor je zakelijke profiel en krijg tips om je LinkedIn pagina te updaten.  

 

Digitale vacaturesite:
Op HINT vind je belangrijke informatie over de deelnemende bedrijven en aangeboden afstudeeropdrachten, het programma en de doorlopende activiteiten.
De afstudeeropdrachten dienen nog door je opleiding goedgekeurd te worden!

 

Aanmelden?

Ga naar de aanmeldpagina of meld je met deze link