Afstudeerevent IFM | 10 oktober 2017

Afstudeerevent IFM | 10 oktober 2017

UITNODIGING

Afstudeerevent

'Meet & Greet the Future of Finance & Commerce'

10 oktober 2017 | 13.15-18.00 uur | Hogeschool Rotterdam| 

Locatie Kralingse Zoom

 

Beste student,

Je hebt je nog niet ingeschreven voor het afstudeerevent. Dit is je allerlaatste mogelijkheid. Schrijf je NU in voor het afstudeerevent! 

Inschrijven kan tot en met donderdag 5 oktober. Mis deze kans niet!

Schrijf je nog snel in voor het afstudeerevent ''Meet & Greet the Future of Finance & Commerce'', welke dinsdag 10 oktober aanstaande voor alle laatstejaars studenten van IFM wordt georganiseerd. Hierbij nodigen wij je van harte uit om je hiervoor aan te melden via onderstaande button.

 

Waarom deelnemen?

Een goede voorbereiding op je afstuderen is het halve werk en daarom bieden we in het kader van de beroepsoriëntatie je de mogelijkheid om in contact te komen met diverse afstudeerbedrijven. Het afstudeerevent is bedoeld voor alle laatstejaarsstudenten van IFM die op zoek zijn naar een praktijkvraagstuk. Maar ook voor de studenten die al een praktijkvraagstuk hebben, zijn er interessante programmaonderdelen.

 

Programma

Het afstudeerevent wordt om 13:45 uur officieel geopend door Rob Ketelaar, directeur Instituut voor Financieel Management, en vervolgens zal dr. Arie de Wild van het Kenniscentrum voor Innovatief Ondernemerschap een masterclass geven over het afstuderen. Na de masterclass beginnen de Meet Greet rondes en doorlopende activiteiten.

13:15-13:45 uur: Inloop en inchecken

13:45-14:45 uur: Plenaire opening & masterclass afstuderen

14:45-14:52 uur: Ronde 1 Meet & Greet exclusief (netwerken) 

14:52-15:00 uur: Ronde 2 Meet & Greet exclusief (netwerken) 

15:00-16:00 uur: Ronde 3 Meet & Greet (netwerken voor iedereen) 

16:00-17:00 uur: 1-op-1 gesprekken

17:00-18:00 uur: Starters en traineeship netwerkborrel

* Extra activiteiten:

Parallel aan de eerste drie rondes van 14.45-16.00 uur worden er extra activiteiten op het gebied van professionaliseren en solliciteren aangeboden op de rode vloer en in het auditorium.


 

Inschrijven

Via de onderstaande aanmeldknop kun je je aanmelden voor het afstudeerevent. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Meet & Greet rondes:

Na de opening en masterclass afstuderen kun je in ronde 1, 2 en/of 3 kun je gaan netwerken met de deelnemende bedrijven op de netwerkvloer. Ronde 1 en 2 zijn exclusieve Meet & Greet rondes. Per exclusieve Meet & Greet ronde kan er maximaal 1 student per bedrijf gaan netwerken. In het aanmeldformulier kun je aangeven met welk bedrijf je in deze exclusieve ronde(s) wil gaan netwerken. Tenslotte is er in ronde 4 gelegenheid voor maximaal 6 1-op-1 gesprekken. Bedrijven kunnen namelijk tijdens de Meet & Greet rondes maximaal 6 keer een student uitnodigen voor een 1-op-1 gesprek. Wie weet word jij uitgenodigd voor een 1-op-1 gesprek.

2. Activiteiten:

Gedurende het afstudeerevent kun je de volgende doorlopende activiteiten van 14:45-16:00 uur bezoeken:

  • CV- en motivatiebrief checks door verschillende recruiters.
  • Een profielfoto voor je LinkedIn/CV laten maken.

    3. Starters en traineeship netwerkborrel:

    Tijdens deze netwerkborrel bieden we je de mogelijkheid om in contact te komen met werkgevers die een startersvacature of traineeship beschikbaar hebben. Ook al moet je nog afstuderen, dan kun je hier alvast netwerken en borrelen met verschillende werkgevers. Wellicht ontmoet jij hier jouw toekomstige werkgever!

     

De inschrijving loopt tot en met donderdag 5 oktober aanstaande.

Let op: na je inschrijving kun je de keuze van het bedrijf voor de exclusieve Meet & Greet ronde(s) niet wijzigen.

 

Mocht je nog niet aan het afstuderen toe zijn, dan is het natuurlijk niet de bedoeling dat je een praktijkvraagstuk in beslag neemt. Gebruik het event in dit geval om je kennis op te frissen, te professionaliseren en te netwerken. Het vinden van een praktijkvraagstuk geeft je dus geen recht op compensatie (er kunnen geen rechten aan ontleend worden).Brochure (nieuwe versie)

In de brochure (zie bijlage) van het afstudeerevent vind je de omschrijvingen en concrete praktijkvraagstukken van de deelnemende bedrijven en belangrijke informatie over het programma en activiteiten. Neem de brochure goed door om je voor te bereiden op het afstudeerevent. In deze nieuwe versie van de brochure is een nieuw bedrijf toegevoegd: Herman & Partners, pagina 28.

Let op: de praktijkvraagstukken van DRV, Robert Half en Talent & Pro worden later als update van de brochure verstuurd.Vragen

Voor vragen over het afstudeerevent kun je contact opnemen met Bureau Externe Betrekkingen via: afstudeereventifm@hr.nl

 

Schrijf je snel in en

let's 'Meet & Greet with the Future of Finance'!

 

Met vriendelijke groet,Esther Karreman

Lindsey Kartodimedjo

Bureau Externe Betrekkingen IFM

 

MELD JE HIER AAN VOOR HET AFSTUDEEREVENT
of klik hier om je direct af te melden

Bijlagen

naamgrootte