Welkom
 

Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie Media en Informatietechnologie, organiseert het Online Afstudeer Event Informatica 2020. Tijdens dit event kunt u kennis maken met de afstudeerders van de opleiding Informatica (INF).

Anders dan voorgaande jaren zal dit afstudeer event online plaatsvinden, in de vorm van speeddaten en alleen voor de studenten van de opleiding Informatica. Het event vindt plaats op donderdag 15 oktober 2020.

De online speeddate sessies vinden plaats in Microsoft Teams. Per bedrijf wordt er een kanaal aangemaakt en studenten (maximaal 4 studenten per ronde) worden aan dit kanaal gekoppeld.

Programma:
Het programma zal bestaan uit totaal vier speeddaterondes van elk 30 minuten en een pauze van 15 minuten verdeeld over de ochtend en de middag. De rondes zien er als volgt uit:

Ochtend
Speeddate ronde #1           11:00 - 11:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #2           11:45 - 12:15 uur

Middag         
Speeddate ronde #3           13:00 - 13:30 uur   
Pauze 15 min          
Speeddate ronde #4           13:45 - 14:15 uur   

Wilt u deelnemen aan het Online Afstudeer Event Informatica 2020? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de afstudeercriteria en klik vervolgens op "Aanmelden" in de linkermenubalk. Dit kan tot en met vrijdag 18 september aanstaande.

Indien u inhoudelijke vragen over afstuderen heeft, kunt u contact opnemen met Marijke Sallevelt, Course owner Afstuderen Informatica, e-mailadres: salmg@hr.nl.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!