Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van After ESPEN 2016.

Op vrijdag 14  oktober zal voor de vijfde keer het After ESPEN symposium georganiseerd worden. Dit symposium is een initiatief van Nutricia Advanced Medical Nutrition in samenwerking met NESPEN en Baxter.

Bent u dit jaar niet in de gelegenheid om ESPEN te bezoeken en wilt u wel op de hoogte gebracht worden van een aantal hoogtepunten? Dan ontmoeten we u graag op dit symposium.

Op deze dag worden o.a. hoogtepunten van ESPEN op het gebied van intensive care, oncologie, lichaams-samenstelling en metabolisme gepresenteerd. Op  deze website zal binnenkort meer informatie beschikbaar komen over het programma.

Ook dit jaar is een poster viewing en presentatie sessie weer onderdeel van het programma. Hebt u of een van uw collega’s een poster die geaccepteerd is voor ESPEN, dan nodigen wij u graag uit om deze nog een keer voor uw Nederlandse collega’s te tonen en toe te lichten.

Doelgroep:

Medici en paramedici die niet in de gelegenheid zijn geweest om ESPEN 2016 te bezoeken.

Inschrijving:

U kunt zich op deze evenements-website aanmelden voor dit symposium. Daarnaast kunt u allerhande informatie vinden over After ESPEN 2016 waaronder programma- en routeinformatie. Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Kosten:

Deelname is gratis.

Accreditatie:

Accreditatie zal worden aangevraagd bij stichting ADAP voor diëtisten, verpleegkundigen en apothekers en bij ABAN voor medisch specialisten.

Met vriendelijke groeten,

De organisatie

event tickets
 event tickets