Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van After ESPEN 2015.

Op vrijdag 2  oktober zal voor de vierde keer het After ESPEN symposium georganiseerd worden. Dit symposium is een initiatief van Nutricia Advanced Medical Nutrition in samenwerking met NESPEN en Baxter.

Bent u dit jaar niet in de gelegenheid om ESPEN te bezoeken en wilt u wel op de hoogte gebracht worden van een aantal hoogtepunten? Dan ontmoeten we u graag op dit symposium.

Op deze dag worden hoogtepunten op het gebied van intensive care, oncologie en frailty maar ook lichaams-samenstelling en metabolisme gepresenteerd. Op  deze website zal binnenkort meer informatie beschikbaar komen over het programma.

In navolging van het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer een poster viewing en presentatie sessie organiseren. Hebt u of een van uw collega’s een poster die geaccepteerd is voor ESPEN, dan nodigen wij u graag uit om deze nog een keer voor uw Nederlandse collega’s te tonen en toe te lichten.

Doelgroep:

Medici en paramedici die niet in de gelegenheid zijn geweest om ESPEN 2015 te bezoeken.

Inschrijving:

U kunt zich op deze evenements-website aanmelden voor dit symposium. Daarnaast kunt u allerhande informatie vinden over After ESPEN 2015 waaronder programma- en routeinformatie. Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Kosten:

Deelname is gratis.

Accreditatie:

Accreditatie zal worden aangevraagd bij stichting ADAP voor diëtisten, verpleegkundigen en apothekers en bij ABAN voor medisch specialisten.

Met vriendelijke groeten,

De organisatie

congress registration
 congress registration