Het grote AI-congres voor de kinderopvang​​​​​​​​​​​​​​​ en basisonderwijs​

AI-Innovaties in de Kinderopvang en basisonderwijs: Congres & Webinar

Dompel jezelf onder in de toekomst van kinderopvang en basisonderwijs met AI op ons exclusieve congres op 10 oktober 2024. Een evenement op maat gemaakt voor kinderopvang- en onderwijsprofessionals, waar toonaangevende sprekers en experts onthullen hoe AI elk aspect van de sector zal transformeren, van marketing tot HR en leiderschap. En als speciale bonus krijg je gratis toegang tot ons innovatieve webinar over Robots in de kinderopvang. Deze datum volgt nog.

Sluit je aan bij een selecte groep voorlopers en ontdek toepassingen die je direct in jouw praktijk kunt brengen. De plekken zijn beperkt, wat dit de uitgelezen kans maakt om je te onderscheiden in jouw veld. Reserveer vandaag nog om je toekomst in kinderopvanginnovatie of onderwijsinnovatie veilig te stellen. Begin hier jouw reis naar vernieuwing!

Koop nu!

Op dit moment nog slechts 84 tickets beschikbaar voordat de wachtlijst wordt geopend.

De locatie?

Een indoor Virtual Reality Kermis op Vliegbasis Soesterberg!

Stap binnen in dit wonderland van 800 m2 op Park Vliegbasis Soesterberg, waar inspiratie en innovatie de vrije loop krijgen en de alledaagse orde lekker op zijn kop wordt gezet. Welkom bij 'Kermis op de Basis', een speelparadijs voor volwassenen! Hier wacht je een zinderende indoor speeltuin, boordevol Virtual Reality-avonturen. Een plek waar je fantasie de realiteit ontmoet en waar 'saai' een verboden woord is. Deze locatie is zo uniek, daar kan niets tegenop. Ons doel? Jou met een brede grijns, bruisend van energie en tjokvol briljante ideeën weer naar huis sturen. Dus trommel je collega's op en kom langs. We hebben al 'speeltijd' in het programma geblokt. Mis dit niet en laat je innerlijke kind los!

Koop nu!

Op dit moment nog slechts 84 tickets beschikbaar voordat de wachtlijst wordt geopend.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren