Op 25 april 2024 is de derde editie van het All-Inclusive Communicatie Event. Een evenement met als doel studenten en communicatie-professionals uit te dagen om te verbinden rondom Inclusieve & Diverse communicatie. Hoewel we ons er nu hopelijk bewust van zijn dat inclusiviteit en diversiteit (iedereen telt mee en het gaat om verschillende type mensen) de basis is voor sterke communicatie, blijkt in de communicatiepraktijk dat hier nog niet altijd naar wordt gehandeld. Hoe bereik je een doelgroep zonder anderen uit te sluiten? Wat is het verschil tussen diversiteit en inclusie? Hoe zorg je in de communicatiepraktijk voor inclusief en divers werk?    ​​​​​

Keynote speaker

Francien Regelink

Succesvol dealen met neurodiverse brein 

“Ik wil maar één ding voor iedereen met AD(H)D, en dat is floreren. Kunnen vertrouwen op je eigen gevoel en je eigen kunnen. Nee durven zeggen, je eigen koers durven varen.” Schrijft Francien Regelink.

Tijdens haar keynote neemt Francien ons mee in wereld van het neurodiverse brein. Wat vond zij tijdens haar zoektocht, welke inzichten gaven deskundigen en hoe houd je rekening met ADHD als online marketeer en content strateeg? Jij krijgt daarna direct de kans om Francien jouw brandende vragen te stellen tijdens de aansluitende All-Inclusive collegetour.  

Francien Regelink (@francienregelink) werkt als online marketeer, content strateeg, mediacoach en is inmiddels dé (ervarings)deskundige op het gebied van shame sexting en AD(H)D. Ze schreef hier verschillende boeken over vol introspectie en praktische tips, op haar eigen humoristische manier.  

Programma

Klik op de titel voor meer informatie.

Bekijk je het programma op je smartphone, draai dan even het scherm!

Locatie

Hogeschool Utrecht

Padualaan 101

3584 CH, Utrecht

Toegankelijkheid

  • Het gebouw is rolstoelvriendelijk.

  • Laat ons weten als je iets nodig hebt om dit event bij te kunnen wonen. Stuur hiervoor een mail naar opleidingcommunicatie@hu.nl.

Contact

Voor vragen over dit event neem je contact op met de Hogeschool Utrecht, opleiding communicatie, opleidingcommunicatie@hu.nl

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren