MRDH City Of The Future Air Quality Challenge Finals Event

 

MRDH en YES!Delft nodigen je uit voor de grote finale van de MRDH City Of The Future - Air Quality Challenge.                                                     

Met de Air Quality Challenge krijgen ondernemers de kans om hun innovatieve oplossing te demonstreren om de gemeenten een beter inzicht te geven in de luchtkwaliteit, de oorzaken van de vervuiling en het effect ervan.

De Uitdaging 

De gemeenten Wassenaar en Ridderkerk zetten zich in om de luchtkwaliteit in hun regio aan te pakken. Niet alleen om de gevolgen van vervuiling tegen te gaan, maar ook om de oorzaak ervan te begrijpen en samen met hun bewoners te werken aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in de regio. Lees hier meer over over de uitdaging.

Finale Evenement

Tijdens dit evenement pitchen finalisten hun technologische oplossing op het gebied van luchtkwaliteit. Een expert jury (bestaande onder andere uit de gemeenten Wassenaar en Ridderkerk) zal na de pitches, de winnaar van de Air Quality Challenge benoemen wie de volgende prijs kunnen winnen:

  • Een pilot samen met gemeente Ridderkerk en/of        Wassenaar. De winnende start-ups mogen een pilot draaien om de bestaande uitdagingen op het gebied van luchtkwaliteit in de gemeenten aan te pakken.

Wie zit er achter dit project?

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) heeft al jaren een samenwerking met YES!Delft om hun gemeenten te ondersteunen om City of the Future te worden. Naar aanleiding van deze samenwerking is begin 2019 een nieuw gezamenlijk programma gestart, genaamd City of the Future. Het doel van dit programma is het verbinden van maatschappelijke uitdagingen van de 23 gemeenten in deze regio met innovatieve, technologische oplossingen van startups.

YES!Delft is dé toonaangevende tech incubator verbonden aan de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam, gespecialiseerd in onder andere cleantech, medtech, mobiliteit, kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones.

Programma Finale Evenement | 9 December 

15:00 - 15:15 | Welkom en introductie
15:15 - 15:45 | Pitches en demo + Q&A van de jury
15:45 - 16:00 | Pauze
16:00 - 16:35 | Pitches en demo + Q&A van de jury
16:35 - 17:00 | Jury beraad
17:00 - 17:15 | Bekendmaking winnaar
17:15 - 17:30 | Afsluiting evenement 

 

Dit evenement wordt online gehouden. Als u zich registreert, ontvangt u een link om deel te nemen aan het online evenement.

Mis het finale evenement van de Air Quality Challenge niet en meld je voor 7 december aan!

event registration made easy
 event registration made easy