IQWebinar Live:

Ontwikkel nieuwe businesskansen met Artificial Intelligence; juist nu!

 

Misschien ligt de arbeid momenteel stil of zijn er mensen in uw organisatie die hun tijd nu op een andere manier moeten invullen. Tijd dus om in kennis van u en uw medewerkers te investeren. Vijzel uw kennis op rondom diverse AI thema’s en identificeer nieuwe business kansen!

InnovationQuarter en partners organiseren een aantal webinars op het gebied van Artificial Intelligence. Denk vooruit en laat u inspireren door experts én bedrijven die voorop lopen in AI technologie en AI toepassing. Met deze webinars delen we algemene kennis én passen we deze toe op specifieke thema’s die uw inzichten kunnen vergroten.

Met als doel om u te helpen AI op korte termijn te implementeren in uw business én mogelijke samenwerkingen op te zetten!

 

3 juni 9.30 uur - 11.00 uur

Artificial Intelligence voor asset- en procesmanagement

In samenwerking met Holland Instrumentation, FME, Sobolt en Ureason deelt InnovationQuarter in deze webinar de laatste kennis over AI en kunt u leren hoe AI ingezet kan worden om klaar te zijn voor de digitale revolutie.  
 

Doelgroep:

Kennisopbouw van AI voor Asset managers, R&D managers, Digital Innovation managers, CDO’s van grote en middelgrote bedrijven (machinebouwers, toeleveranciers, energie en offshore), beleidsmakers en programma managers innovatie / duurzaamheid bij provincies en gemeenten. 

 

Programma:

 

Deel 1: Introductie door Jacqueline Schardijn, InnovationQuarter

Wat is regionale potentie van AI/ wat zijn de bottlenecks?

 

Deel 2: Generieke kennisoverdracht AI

 

Sobolt (bekijk hier een filmpje waarin Sobolt in 1 minuut wordt uitgelegd):

  • Wat is AI?
  • Welke stappen doorloop je om AI toe te passen?


Ureason:

  • Supervised versus unsupervised Learning
  • Hoe kan je met eigen product/procesdata AI toepassen?

 

Deel 3: Wat kunnen we leren van bedrijven die AI al toepassen?  

 

Sobolt:

In deze webinar neemt Sobolt ons mee in het thema 'remote sensing': meten op afstand. Er is een veelheid aan meettechnieken die ons informatie verschaft over de wereld om ons heen. Vanaf de grond, vanuit de lucht en vanuit de ruimte worden gigantische hoeveelheden data ingewonnen. Dit zijn onder andere multispectrale opnamen, radarbeelden en thermisch infrarood (temperatuur). Met behulp van moderne rekenkracht en algoritmen kan deze data omgezet worden in relevante informatie voor uiteenlopende doeleinden, zoals onderhoudsinspecties en voorspellingen van opgewekte zonne-energie.
 

Ureason:
In deze presentatie leert u hoe u met bestaande data  een veel beter inzicht kunt krijgen in de performance van uw Assets. Hoe kan AI u helpen uw bestaande Assets (klep, motor, transformator, pomp etc.) om te vormen tot een Smart Asset en de stilstand van mijn machine of van een heel proces helpt voorkomen met zelfs lagere kosten!

 

Deel 3: Q&A, inventarisatie voor vervolg sessie/ afsluiting 

Welke vragen leven er bij deelnemers?
Inventarisatie voor vervolg sessie/ afsluiting

 

Deze webinar wordt georganiseerd door InnovationQuarter/Maritime Delta, Holland Instrumentation, en Netherlands Maritime Technology.
Voor deelname aan de webinar vragen wij Teams te installeren.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren