Sprekers

 

Dagvoorzitter

Thessa Buntsma

Thessa Buntsma is Persoonlijk begeleider en projectleider bij Gemiva-SVG groep. Ze houdt zich met verschillende taken bezig: het opzetten van externe stageplekken voor deelnemers, het werven en behouden van vrijwilligers, het coördineren van het vervoer, het geven van invulling aan de activiteiten, het begeleiden van studenten en af en toe sta ik zelf op de groep. Dit doet zij met veel enthousiasme.

Dit enthousiasme en haar kennis gaat zij inzetten om de dag als dagvoorzitter te begeleiden.

Plenaire Sprekers

Erik Gerritsen

Erik Gerritsen is Secretaris Generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij heeft Lisa persoonlijk aangemoedigd om deze bijeenkomst te organiseren.

Erik Gerritsen begon zijn loopbaan bij het Ministerie van Financiën. In 1996 verhuisde hij naar Buitenlandse Zaken, waar hij na drie jaar later plaatsvervangend Secretaris Generaal werd. Van 2000 tot 2009 was Gerritsen achtereenvolgens gemeentesecretaris en ‘kennisambassadeur’ bij de gemeente Amsterdam. Van 2009 tot 2015 was hij bestuursvoorzitter van Jeugdbescherming Regio Amsterdam.

Lisa Rietveld

Bekijk de pagina Over Lisa Rietveld voor Lisa's verhaal.

 

De Vrije Denkers

Arthur en Patrick vormen samen de Vrije Denkers. Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming, zijn ze op 1 februari 2016 zelfstandig ondernemer geworden. Sinds 2008 geven ze inspirerende werksessies over een onderwerp dat samen te vatten is als 'doen is de beste manier van denken'. 

 

 

Workshopgevers

Informatie over de workshopleiders staat onder het tabblad workshops.