Allinq Wielerclinic 2019

Allinq Wielerclinic 2019

Allinq Wielerclinic


Welkom op deze website. Leuk dat u interesse toont in onze wielerclinic die wij op 6 september a.s. organiseren. U heeft hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Laat via de pagina Aanmelden weten of u met ons mee gaat.
 

Gelijkgestemden op de fiets. Dat verbindt. Sportieve grenzen worden verlegd, ieder op zijn of haar eigen niveau. En na afloop... dan komen de enthousiaste verhalen!

Wat gaan we doen?
U wordt hartelijk ontvangen bij Bilderberg Speulderbos in Garderen. Daar staat voor u een heerlijke lunch klaar en kunt u alvast kennis maken met de overige deelnemers. Na de lunch volgt een inspirerende presentatie van ex profrenner Bram Tankink, bekend van o.a. Rabobank, Quickstep en Lotto Jumbo.

Daarna is het tijd voor de wielerclinic. Na indeling van de groepen en uitleg van de regels worden routes gefietst van 45 of 60 km. Per afstand worden de groepen verdeeld in niveaus. De routes gaan over de Veluwe en worden gekenmerkt door veelal rustige wegen, mooie fietspaden en prachtige landschappen.

De groepen worden begeleid door professionele instructeurs, veelal ex profs. Ze geven persoonlijke aandacht en tips over het rijden in een groep, de juiste houding en versnellingskeuze. Ook helpen zij bij pech onderweg, geven de juiste route aan en bewaken de veiligheid.

Op de pagina Programma vindt u het volledige programma met alle tijden.

Locatie
De start en finish van deze wielerclinic is bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. Voor het adres en een routebeschrijving verwijzen we u naar de pagina Locatie.

 

toegangskaartverkoop
 toegangskaartverkoop