Welkom op 17 oktober 2019                                                                        

We heten u van harte welkom op de volgende ambassadeursbijeenkomst. Deze vindt dit keer plaats op donderdag 17 oktober bij SOMT (de Universiteit voor Fysiotherapie) Softwareweg 6 in Amersfoort van 15.30 -18.00 uur.

Het thema is deze keer Gezond Stedelijk Leven (Healthy Urban Living). De Utrechtse regio, waar Regio Amersfoort deel vanuit maakt, wil de gezondste regio van Europa zijn om te wonen, werken en leven. De regio kent een hoge concentratie van kennisinstellingen en een hoog opgeleide beroepsbevolking. Een goede plek dus om te ondernemen en een prettige omgeving voor werknemers om in te wonen. We behoren tot de meest concurrerende en innovatieve regio’s van Europa en groeien economisch hard. Het is belangrijk om onze regio aantrekkelijk te houden. Gezond leven in een stedelijke omgeving is daarbij het uitgangspunt. Graag informeren we u wat Healthy Urban Living inhoudt en hoe wij dit profiel inzetten in de promotie van onze regio in Nederland en het buitenland.

Om ook andere ondernemers of organisaties kennis te laten maken met ondernemend Amersfoort stellen we het op prijs als u iemand uit uw netwerk van buiten de regio Amersfoort meeneemt. Deze bijeenkomst is een mooie gelegenheid om andere ambassadeurs en hun mogelijke introducés te spreken.

We kijken er wederom naar uit om u te ontmoeten op 17 oktober. U kunt zich hier aanmelden

Met vriendelijke groet,

Wethouder Fatma Koşer Kaya

namens het Amersfoort Business Team

     

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren