Welkom op 6 februari 2020                                                                       

We heten u van harte welkom op het volgende ambassadeursontbijt. Deze vindt dit keer plaats op donderdag 6 februari bij Leerhotel het Klooster (MBO) op de Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort van 7.30 -9.00 uur.

We praten u bij over Amersfoort Onderwijsstad van het jaar 2020 en laten u kennis maken met voor u zeer interessante organisaties. Ook gedeputeerde Robert Strijk van de provincie Utrecht is aanwezig om het belang van het scholen van mensen voor de banen van vandaag en morgen te benadrukken.

Verder gaan we graag met u in gesprek over hoe we samen de regio Amersfoort op de kaart kunnen blijven zetten zowel in Nederland als daarbuiten. U weet immers als geen ander dat samenwerking een krachtige motor is van de economische vitaliteit van onze regio. Wat kunnen we van elkaar verwachten en welke hulp kunnen we elkaar hierin bieden? 

Deze bijeenkomst is tevens een mooie kans om de andere ambassadeurs, hun introducees, bestuurders en het Amersfoort Business Team weer te ontmoeten.

Om ook andere ondernemers of organisaties kennis te laten maken met ondernemend Amersfoort stellen we het op prijs als u iemand uit uw netwerk van buiten de regio Amersfoort meeneemt. Deze bijeenkomst is een mooie gelegenheid om andere ambassadeurs en hun mogelijke introducés te spreken.

We kijken er wederom naar uit om u te ontmoeten op 6 februari. U kunt zich hier aanmelden

Met vriendelijke groet,

Wethouder Fatma Koşer Kaya

namens het Amersfoort Business Team

     

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren