Welkom                                                                                  

Graag nodigen we u uit voor de Ambasasadeurslunch op donderdag 9 maart om 12.00 uur in Het Mondriaanhuis. U bent een van de eerste bezoekers van het net verbouwde museum en na de lunch kunt u uiteraard de nieuwe collectie bewonderen.

Wij bieden u een heerlijke en gezonde lunch en praten u graag bij over ontwikkelingen om bedrijven te interesseren voor de regio Amersfoort. Leon Hendriks van AeroVision en Ijme Poortvliet van Geomaat vertellen waarom ze zich onlangs hebben gevestigd in Amersfoort en over wat de geo-informatie sector inhoudt. Kunstenares Baukje Rienks vertelt over het gebruik van geodata in haar kunst.

Heeft u nieuws? Deel dat vooral tijdens de lunch. Ook verkennen we graag wat het Amersfoort Business Team kan betekenen voor uw netwerk.

Tijdens de vorige bijeenkomst hebben we u tips gegeven hoe u het ambassadeurschap kan uitdragen binnen uw netwerk. Uiteraard stellen we het op prijs als u een ondernemer uit uw netwerk van buiten de regio Amersfoort meeneemt om kennis te maken met ondernemend Amersfoort. De lunch is zo ook een mooie gelegenheid om andere ambassadeurs en hun mogelijke introducés te spreken.

We kijken er naar uit om u te ontmoeten op 9 maart. U kunt zich hier aanmelden. Daar kunt u ook aangeven wie u meeneemt en of u een parkeerkaart voor Parkeergarage StadhuisPlein nodig heeft. 

Met vriendelijke groet,

Hans Buijtelaar

namens Amersfoort Business Team