Welkom                                                                           

2018 is Europees jaar van het Cultureel Erfgoed. Erfgoed is daarom het thema van dit ambassadeursontbijt. We informeren u over het belang van erfgoed in de regio Amersfoort en welke (economische) kansen dit ons biedt. Het ontbijt vindt plaats in een markant gebouw met een rijke historie: De kapel van de Mannenzaal. Graag ontvangen we u bij het Ambassadeursontbijt op woensdag 9 mei om 7.30 uur in deze kapel. 

Tijdens een heerlijk en gezond ontbijt vertelt Flip van de Burgt van bouw- en restauratiebedrijf Van de Burgt & Strooij over hoe hij zich inzet voor Erfgoed en Alexander Beets vertelt over de Jazz Herritage walk. Na het ontbijt is er gelegenheid om te netwerken, maar ook om een excursie te doen naar één van de bijzondere erfgoedlocaties. De beiaardschool, de Koppelpoort of de Mannenzaal.

Om ook andere ondernemers of organisaties kennis te laten maken met ondernemend Amersfoort stellen we het op prijs als u iemand uit uw netwerk van buiten de regio Amersfoort meeneemt. Dit ontbijt is een mooie gelegenheid om andere ambassadeurs en hun mogelijke introducés te spreken.

We kijken er wederom naar uit om u te ontmoeten op 9 mei. U kunt zich hier aanmelden. Daar kunt u ook aangeven wie u meeneemt en of u een parkeerkaart voor Parkeergarage Stadhuisplein nodig heeft en aan welke excursie u zou willen deelnemen.
 

Met vriendelijke groet,

Willem-Jan Stegeman

namens het Amersfoort Business Team