Amersfoort Business Event

Ondernemersverenigingen VAO en VAB en het Amersfoort Business Team nodigen Amersfoortse ondernemers, van mkb tot multinational, uit voor het Amersfoort Business Event op 14 oktober van 15.30-20.00 uur. Onder het motto ‘Toekomstgericht ondernemen in en voor Amersfoort’ laten wij corona achter ons en vieren wij de (veer)kracht van onze stad! Waar? Dierenpark Amersfoort.

Het Amersfoort Business Event is een mix van entertainment, ronde tafels, info-kraampjes en verrassende activiteiten. Het event wordt geopend door de bekende Amersfoortse Fountainheads, die ‘pas tevreden zijn als iedereen ‘prettig ongerust’ de deur uit gaat en morgen iets anders doet dan gisteren’. Daarna ontdekken de bezoekers - in groepen - de werelden van ‘Vitaliteit’, ‘Cultuur’ en ‘Dierenrijk’. We sluiten het event af met een gezellige borrel die muzikaal wordt omlijst door een Amersfoortse DJ van BookThat033.

Door deel te nemen aan het Amersfoort Business Event raak je als ondernemer nog meer betrokken bij de stad, creëer je onverwachte samenwerkingen en help je ‘ondernemend Amersfoort’ nog sterker te maken. Kortom, laat je inspireren, leg nieuwe verbindingen en… kom letterlijk in beweging! Meld je nu aan, want vol = vol!

NB. Tijdens het Amersfoorts Business Event hoef je geen 1,5 meter afstand te houden, mits je óf een vaccinatiebewijs, óf een negatief testbewijs (maximaal 40 uur oud), óf een herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) kan tonen.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren