Nationaal BID Arbeidsmarkt(krapte)diner

 

Geachte inspirator,


In het afgelopen jaar is de krapte op de arbeidsmarkt erg toegenomen. Dit is te merken in het aantal afgelastte evenementen, restaurants die twee dagen per week dicht moeten gaan en de geschrapte dienstregelingen en stakingen bij de NS. Ook is de jobhop-trend verder toegenomen, waarbij werknemers vaak na twee jaar weer wisselen van werkgever. Al deze veranderingen op de arbeidsmarkt zijn grote uitdagingen voor werkgevers, zowel privaat als publiek. Echter, deze arbeidskrapte is ook een grote kans: als organisaties naar haar personeel luistert, kunnen ze heel veel bereiken.


Door personeel aan te kunnen houden waar anderen ze kwijtraakt, kun je een ervaren en bekwaam team opbouwen én kosten besparen. Toch is er maar weinig aandacht voor in het bestuur, waarom is dit zo? Hoe zorgen we ervoor dat dit een onderwerp van gesprek wordt in het bestuur van bedrijven en overheidsorganisaties. Verder willen graag een BID Experience Center inclusief assessment realiseren om zodoende het gat tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te verkleinen.

Om dit en andere arbeidsmarktontwikkelingen te bespreken, nodigen we u, een HR-professional of -directeur, graag uit om aanwezig te zijn bij het Nationaal BID Arbeidsmarkt(krapte)diner op 31 oktober in het Kasteel de Wittenburg te Wassenaar.

Wij ontvangen u graag om 18:00, de avond zal tot ongeveer 22:00 duren.


Ik hoop u te ontmoeten tijdens deze bijzondere bijeenkomst. Uw positieve reactie zien we graag voor 26 september tegemoet.

Het belooft nu al een legendarische avond te worden, hopelijk tot dan!

 

Met inspirerende groet

 

Arno Nienhuis - LinkedIn

LinkedIn Logo -LogoLook - logo PNG, SVG free download

Hans Schutte - ROC Mondriaan

Korrie Louwes - OCW Gemeente Den Haag

Mandy Stevens - Unique

Marion van Happen - HeadFirst Group

Nathalie van Berkel - UWV UWV logo Transparant - Compleet Mensenwerk
Patrick Banis - CAOP
Ralph van Hessen - Big Improvement Days

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren