Symposium Arbocuratieve Samenwerking

Symposium Arbocuratieve Samenwerking

Welkom


Welkom op de website van het Symposium Arbocuratieve Samenwerking.

Voor werknemers die te maken krijgen met een ziekte is het cruciaal dat zij perspectief houden op werk. Uit praktijkvoorbeelden blijkt dat intensieve arbocuratieve samenwerking kan bijdragen aan een betere gezondheid, werkbehoud en re-integratie van werknemers met een ziekte.

Het doel van het symposium is good practices te delen en elkaar te inspireren initiatieven te nemen die de samenwerking versterken. Daarnaast worden partijen gestimuleerd om nadere afspraken te maken voor het verder verbeteren van arbocuratieve samenwerking.

Aanwezig zijn vertegenwoordigers vanuit de curatieve zorg (zoals specialisten, huisartsen, verpleegkundigen, psychologen) en de bedrijfsgezondheidszorg (zoals bedrijfsartsen en klinisch arbeidsgeneeskundigen), werkgevers, patientenorganisaties, verzekeraars en van beroepsverenigingen.

Het symposium organiseren we rondom vier deelthema's waarop aansprekende arbocuratieve samenwerking plaatsvindt; kanker en werk, infectieziekten, psychische klachten/aanpassingsstoornissen en longaandoeningen.

 

 

 

 

 

Op deze website kunt u informatie vinden over het Symposium Arbocuratieve Samenwerking, zoals het programma en de locatie. Daarnaast vindt u hier het online aanmeldformulier.

Gebruik het menu aan de linkerkant voor deze functionaliteiten.