Are you Connected?

Are you Connected?

Are You Connected?

 

Voor de derde keer al weer organiseert de opleiding Communicatie deeltijd het kennis- en netwerk event AreYouConnected? Iedere keer anders, met boeiende sprekers en onderwerpen. Dat moet ook wel want de wereld verandert steeds sneller. Maar hoe blijven wij als communicatieprofessional, binnen de opleiding zeggen we Smart Connector, aansluiting vinden bij de consument, politiek, media, collega’s en andere stakeholders?

 

Dit jaar zal het thema AreYouConnected? worden ingevuld door o.a. de volgende sprekers:

 

Jannelieke Aalstein: Plaatsvervangend directeur/ Manager Netwerken, Marketing & Communicatie van Rotterdam Partners. Lonely Planet’s Best in Travel heeft Rotterdam uitgeroepen tot één van de 10 topsteden van de wereld om in 2016 te bezoeken. Maar zo’n vermelding komt niet vanzelf. Hoe bouwt Rotterdam aan haar reputatie met journalisten uit binnen- en buitenland.

 

 

Kim Stolk: Blogger. De rol van journalisten is belangrijk. Maar de verschuiving om content te creëren door bloggers is in volle gang. Hoe kunnen organisaties en merken binnen hun contentstrategie gebruik maken van bloggers of een platform? Daarnaast is Kim ondernemer pur sang, initiator van modeblog Hotterdan en het Smart Connector platform van onze eigen opleiding. Ook schrijft zij artikelen voor Frankwatching.

 

 

Else Kramer: Fotosoof, verwonderaar, inspirator, Lego fanaat. “We help business win with visual content” staat groot op haar homepage. Beeldtaal is steeds belangrijker aan het worden. Maar hoe zet je beeldtaal effectief in de diverse social media kanalen in. Want Facebook, is geen Twitter, is geen Pinterest…

 

Ton Rodenburg: Strategy director arbeidsmarkt- en interne communicatie bij communicatie- adviesbureau ARA en verantwoordelijk voor ARA M/V. Mede auteur van het boek Merkcultuur. Zijn data of je medewerkers het kapitaal? Steeds meer wordt de focus gelegd op de interne organisatie. Van medewerkers naar medemerkers. Hoe kun je je medewerkers inspireren, gebruik maken van hun talenten? Dat gaat verder dan communicatie alleen.  

 

Ook zijn de recruiters van USG Capacity bij de inloop weer aanwezig. De witte jassen van deze Linked In dokters zijn gestreken. Laat bij hen je profiel nog eens checken!

 

Inloop met een broodje vanaf 17.00 uur Start programma 18.00 uur

 

Locatie Maaspodium, St Jobsweg 3. Betaald parkeren in de buurt tot 18.00 uur. Metrohalte Coolhaven is op 10 min loopafstand. 

 

Kortom, een leuk en interessant programma. Geef je via deze website op vóór vrijdag 3 juni. Wil je iemand meenemen die ook een Smart Connector is of daar interesse in heeft dan is hij/zij ook welkom (mist er voldoende plaats is)!

 

Graag tot donderdag 9 juni. Het zou leuk zijn je daar te zien.

 

Albert Hofstede en Martine Borggreve Weenink, Onderwijsmanagers Communicatie

Marcel Verbakel, Coördinator deeltijd Communicatie (m.verbakel@hr.nl)