Are You Connected?

Voor de vierde keer organiseert de opleiding Communicatie ‘AreYouConnected?’ voor al haar (oud-)studenten in het vakgebied Communicatie. Een avond vol relevante sprekers over actuele onderwerpen. 

Visionairs zijn het erover eens: in de toekomst staat alles om ons heen inclusief wijzelf in verbinding met elkaar. Maar verbinding is ook belangrijk vanuit het oogpunt van de Smart Connector. Verschillende sprekers gaan in op het thema. Trots kondigen we alvast drie sprekers aan:

Michel van Ooijen: Marketing Manager bij Feyenoord. Een kampioenschap, een nieuwe sponsor, een verhuizing, de supporters, de Kameraadjes, de samenwerking met SV Gio, de media, het nieuwe stadion. Op heel veel manieren wordt de verbinding gezocht of gefaciliteerd. Michel geeft ons een kijkje in de voetbalwereld en in de wereld van het ijzersterke rood/witte merk uit Rotterdam. De focus van zijn interactieve presentatie zal liggen op het kampioenschap van Feyenoord.

Jan Willem Koch: Managing Director van Hallmark. In 2014 begon zijn grote uitdaging voor de interne communicatie die hem drie jaar later de Dutch Marketing Award in de categorie Internal Branding opleverde. Hallmark heeft volgens de jury laten zien dat de indrukwekkende resultaten in omzet- en winstontwikkeling voor een belangrijk deel geënt zijn op internal branding. Luister, discussieer mee en oordeel zelf of dat terecht is.

Komala Mazerant: Hoofddocent aan de opleiding Communicatie en verbonden aan Kenniscentrum Creating010 waar zij met docenten en studenten onderzoek doen naar contentcreatie in online netwerken.

Communicatieprofessionals zetten met regelmaat social media in als een van de mogelijke kanalen in een campagne. We worden bedolven onder metrics als likes, views en retweets, maar hoe kan de effectiviteit van social media-campagnes worden beoordeeld en verbeterd? Komala neemt jullie graag mee in de mogelijkheden en de effectiviteit van real time social media marketing. 

Na het inhoudelijke programma is er een netwerkborrel.

Meld je aan voor woensdag 14 juni.