Meld u nu aan voor het Arval - event!

Kijk met ons mee naar de toekomst van mobiliteitErvaar ons nieuwe mobiliteitsplatform ‘Arval Mobility Link’ en onze telematica-oplossing ‘Arval Active Link’ tijdens het Arval-event op 1 oktober. Meld u nu aan via aanmelden.

Al 25 jaar streeft Arval naar de beste dienstverlening op het gebied van autoleasing. Dagelijks bieden wij oplossingen die de mobiliteit van uw werknemers bevorderen. Ongetwijfeld signaleerde u ook al veranderende mobiliteitsbehoeften in uw organisatie en denkt u na over nieuwe oplossingen die hierop aansluiten. Zo biedt telematica steeds meer inzicht in autogegevens. Maar hoe gebruikt u deze gegevens om uw beleid te optimaliseren? Wij vertellen u graag meer over onze kijk op mobiliteit en de rol van telematica op 1 oktober in Theater Amsterdam.

Bij het opstellen van een mobiliteitsbeleid is naast de wagenparkbeheerder en bijvoorbeeld de ondernemingsraad vaak ook de financiële, HR- en facilitaire afdeling betrokken. Daarom verwelkomen wij ook graag uw desbetreffende collega’s op dit event.

 

Donderdag 1 oktober, aanvang 15.30 uur

Theater Amsterdam, Danzigerkade 5