Het Arval - event vindt plaats in Theater Amsterdam. Dit bijzondere theater ligt in de Westelijke Houthavens van Amsterdam en biedt een prachtig uitzicht over het Amsterdamse IJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het theater is gemakkelijk per auto te bereiken. Vanaf de ring A10 neemt u de afslag s102. Sla na 2 km linksaf naar de Archangelweg en na 200 meter rechtsaf naar Haparandaweg. Deze weg gaat over in de Danzigerkade. U passeert het theater aan de linkerzijde om vervolgens linksaf de Minervahavenweg in te slaan. De parkeerplaats bevindt zich aan uw linkerzijde.

U kunt kosteloos parkeren op het beveiligdeparkeerterrein naast het theater. De ingang van het parkeerterrein is gelegen op de kruising van de Koivistokade / Minervahavenweg (1013 AP) te Amsterdam. Voer deze kruising in als bestemming wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem.

Met het openbaar vervoer kunt u het beste reizen naar Amsterdam Centraal Station. Bus 22 vanaf Amsterdam Centraal Station stopt naast het parkeerterrein van Theater Amsterdam, bushalte Koivistokade. De reistijd vanaf Amsterdam CS bedraagt ongeveer 15 minuten.

Adres: Danzigerkade 5, Westpoortnummer 2036, 1013 AP, Amsterdam.
Voor parkeren: Kruising Koivistokade / Minervahavenweg (1013 AP) Amsterdam invoeren in navigatie.