Programma

15.30 uur  Ontvangst.
16.15 uur

Plenaire sessie onder leiding van Sofie van den Enk, met Richard van Hooijdonk als inspirator. Wij vertellen u meer over de internationale strategie achter mobiliteit en telematica, waarna Marco Verwoert (directeur Ricoh Document Center Amsterdam) en Liam Donnelly (directeur Arval NL) worden geïnterviewd over hun inzichten in de Nederlandse mobiliteitsbranche.

17.30 uur Ervaar het mobiliteitsplatform en onze telematica-oplossing ‘Arval Active Link’. Start walking dinner en netwerkgelegenheid.
19.30 uur  Einde programma.

 

Spreker

   

Dagvoorzitter Sofie van den Enk

“ Na een studie Amerikanistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen, een stage bij Max Westerman in New York en een stormachtig jaar op het cabaretpodium (eerste prijs op het Camerettenfestival), richtte Sofie van den Enk haar pijlen op de journalistiek.
Sofie heeft een passie voor presenteren, enthousiasme, gevoel voor inhoud en humor en de gave om mensen te verbinden. Tegenwoordig is Sofie één van de vaste presentatoren bij de KRO en bekend van ‘Keuringsdienst van Waarde' en 'Wie Is De Mol?'."

   

Keynote speaker Richard van Hooijdonk

“Internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat wij doen. Richard werkt samen met RTL, BNR en is gastdocent aan verschillende universiteiten. Met zijn internationale research team onderzoekt hij 'megatrends' en spreekt hij op het Arval-event over 'the future of transportation'."

 
   

Gastspreker Marco Verwoert

“Marco Verwoert is directeur/eigenaar van Ricoh Document Center Noord-Holland Amsterdam en founder van Amsterdam Connected. Op het Arval-event deelt Marco zijn visie op de toekomst en gaat hij in op de praktische ‘problemen’ die horen bij de wens om trendsetter te zijn.”

   

Gastspreker Bart Beckers

“Bart Beckers is CCO van Arval en vanuit deze functie onder andere verantwoordelijk voor de recent aangekondigde telematica-oplossing ‘Arval Active Link’. Op het Arval-event spreekt Bart over de internationale strategie achter telematica en waarom deze technologische ontwikkelingen bijdragen aan een betere klantervaring.”