Geachte heer/mevrouw,

Een goed kwaliteitszorgsysteem is meer dan ooit van belang. In het boek ‘Naar (h)erkende kwaliteit in het MBO’ beschrijft Theo Douma, voorzitter van het kwaliteitsnetwerk en lid van college van bestuur van ROC Nijmegen, hoe een ROC een kwaliteitszorgsysteem kan ontwikkelen en zich daarmee kan voorbereiden op het nieuwe waarderingskader en de werkwijze van de Inspectie van het Onderwijs.

De Audit Akademeia organiseert leergangen voor medewerkers van MBO-instellingen die van plan zijn aan de slag te gaan met het zelfdiagnose-instrument dat Theo Douma in zijn nieuwe boek beschrijft. Tijdens de leergang zal Theo Douma dieper ingaan op de materie en toelichten hoe ROC Nijmegen het diagnosemodel implementeert.

Als deelnemer aan de leergang werk je aan je eigen leervragen en breid je je handelings-repertoire uit. Je wordt begeleid door een ervaren bestuurder die precies weet voor welke uitdagingen leidinggevenden en andere medewerkers komen te staan als een kwaliteits-borgingssysteem wordt geïmplementeerd. Experts op het gebied van kwaliteitszorg, auditing, toezicht en veranderkunde verzorgen delen van het programma.

Voor wie nog wat dieper op de materie wil in gaan is er de masterclass Kwaliteit die
wordt verzorgd door prof. dr. Roel in ’t Veld en een masterclass Toezicht verzorgd door
dr. Frans de Vijlder.
Kijk voor meer informatie op onze website www.auditakademeia.nl

Met vriendelijke groet,
Marja Creemers
06-41783985

Postbus 499
3800 AL Amersfoort
0800- 0202733
www.auditakademeia.nl
m.creemers@auditakademeia.nl

event website
 event website