Aviva Soccer Tournament 2015

Met groot plezier organiseren we het 7e Aviva Soccer Tournament odonderdag 11 juni 2015. Een vriendschappelijke zaalvoetbalcompetitie tussen zeer fanatieke collega's, partners en klanten van Aviva Solutions, die het leuk vinden om een balletje te schoppen.  

Het leukste zaalvoetbaltoernooi van het jaar!

Wedstrijden
Acht teams hebben zich ingeschreven. Daarom spelen we een halve competitie met kruisfinales. De wedstrijden vinden plaats op twee velden tegelijk in één zaal. Zo houden we het tempo erin. Hoef je even niet te spelen? Dan kun je uitrusten in de gezellige kantine en kijken naar de lopende wedstrijden. Overigens zorgen officiële KNVB scheidsen ervoor dat de wedstijden soepel verlopen.

Eten & prijsuitreiking
Op een lege maag kan je niet voetballen, toch? Voorafgaand aan de competitie krijg je van ons een goede maaltijd. En natuurlijk maken we na afloop de eindstand op. Bij de prijsuitreiking hoor je op welke plek jullie zijn geëindigd. We sluiten af met e
en borreltje.

Foto's
Twee collega's van Aviva met een grote passie voor fotografie lopen rond met hun camera en proberen jullie 'sportmoment van het jaar' zo goed mogelijk vast te leggen. En tranditiegetrouw mag ook de teamfoto niet ontbreken! Een paar dagen na het toernooi kun je jouw foto's online bekijken!

Tip 1: Breng zelf een zaalvoetbal mee voor het inspelen.
Tip 2: Neem 
hesjes mee. Want het komt wel eens voor dat jullie outfit op dat van een ander team lijkt!

Voorpret, Tussenpret, Napret!?
#avivasoccer

  

 

        

Van L naar R: Team Emakina (winnaars 2014), Aviva Solutions, B&S/Stater, eVision, Interoute, Microsoft

 

event managementsoftware
 event managementsoftware