Deelnemers

In totaal zijn er acht teams. De deelnemende teams zijn:

  1. Aviva Solutions
  2. B&S
  3. Microsoft
  4. Emakina
  5. Interoute
  6. Stater
  7. eVision Industry Software
  8. eVision International

Een team moet uit minimaal 5 spelers bestaan (incl. keeper). Een aantal wisselspelers is wel aan te raden.

Aanwezigheid en aanvang
De wedstrijden worden gespeeld tussen 18.30 uur en 21.08 uur.

Vanaf 17.00 uur kunnen de deelnemende teams zich melden en vanaf 17.30 uur gebruikmaken van de maaltijd. Dit geldt ook voor hun supporters.

Locatie
De wedstrijden vinden plaats in één zaal met daarin twee velden. Er is een tribune in de zaal en ook vanuit de kantine zijn beide velden goed te zien.

De wedstrijden
Er is een programmatoernooi waarin elk team 5 wedstrijden speelt. Een wedstrijd duurt 12 minuten. In het wedstrijdschema staan de exacte tijden. Bij gelijk eindigen beslist het doelgemiddelde (saldo). Is dat ook gelijk dan gelden in tweede instantie alleen de doelpunten die voor gescoord zijn. Is dat ook gelijk? Dan beslist de onderlinge wedstrijd; het team dat gewonnen heeft komt hoger op de ranglijst te staan.

Prijsuitreiking en afsluiting
Nadat iedereen is omgekleed vindt om ± 21:30 uur de prijsuitreiking plaats onder het genot van een hapje en drankje.

Toernooireglement en spelregels
Er wordt grotendeels gespeeld volgens de officiële zaalvoetbal spelregels van de KNVB. Iedere deelnemer kan die bekijken op http://www.knvb.nl/watdoenwe/spelregelsenreglementen. Er zijn drie scheidsrechters aanwezig, zij maken de beslissingen gedurende de wedstrijd die we ook in acht zullen nemen. Voorafgaand aan de eerst te spelen wedstrijd nemen zij de regels met de spelers door. Omdat het een vriendschappelijk bedrijventoernooi betreft gaan we uit van de sportiviteit van iedere deelnemer.

Kleding
Zorg ervoor dat je kleding draagt die voldoende bescherming geeft en vooral lekker zit. Het is handig en leuk als je als team herkenbaar bent. Dat kan natuurlijk met hetzelfde tenue. Zaalschoenen zijn bij uitstek geschikt om een goed potje te voetballen. Zo worden blessures voorkomen die ontstaan door bijvoorbeeld het dragen van schoeisel met stugge zolen.

Faciliteiten
Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig. Kostbaarheden zijn op te bergen in de aanwezige kluisjes. Let op: het opslaan van spullen is op eigen risico.

Gezondheid
Wij gaan er vanuit dat iedereen die meespeelt over een goede basisconditie beschikt én dat we allemaal een sportief spel spelen. Verder rekenen we erop dat iedereen zijn gezondheid voorop stelt. Meedoen blijft op eigen risico.

Eerste hulp en noodgevallen
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral bij een sport als zaalvoetbal kan er nog wel eens wat gebeuren. Iemand struikelt of loopt tegen een ander op. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er eerste hulp verleend kan worden door een daartoe erkend persoon. In het gebouw is EHBO materiaal en een defibrillator aanwezig. Voor noodgevallen bellen we met de hulpdiensten via 112.

Calamiteiten
De sporthal heeft een eigen ontruimings- en rampenplan dat in werking treedt bij een calamiteit. Iedereen kan zich over de werking hiervan op de hoogte stellen door daarnaar te vragen bij de beheerder en de borden te lezen die in het gebouw aanwezig zijn.

Huisregels
Elk huis heeft zo zijn regels. De twee belangrijkste regels van de Emergohal zijn:

Roken is binnen niet toegestaan: het is een openbaar gebouw.

Eten en drinken in de zalen: omwille van hygiëne en veiligheid worden eten en drinken, met uitzondering van afsluitbare flesjes en bidons, niet meegenomen de zaal in.

event managementsoftware
 event managementsoftware