Baas in eigen stad. Hoe vrouwen werken aan de toekomst en het toekomstige werken

Baas in eigen stad. Hoe vrouwen werken aan de toekomst en het toekomstige werken

Baas in eigen stad’

Hoe vrouwen werken aan de toekomst en het toekomstige werken.

Het toekomstige werken (in alle sectoren en beroepen) verandert drastisch door de opkomst van robots. Daarnaast betekenen de trends van flexibilisering en verzelfstandiging het einde van het traditionele carrière pad en van bepaalde sociale zekerheden. In deze bijeenkomst staan we stil bij deze ontwikkelingen en gaan we in op wat dit betekent voor je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn 5 workshops door inspirerende vrouwen waar je uit kunt kiezen, waarvoor geldt: vol is vol!

 

14:00-14:30        Inloop met koffie/thee/fris met ‘portable high tea’ van Greensparrow

                 Locatie: Bird, raampoortstraat 24

14:30-14:50        Welkom door de Nieuwe Rotterdamse Vrouwenraad

15:00-16:15        Workshops (Locatie: Zomerhofstraat 71 & 84)   

Je kunt kiezen uit de volgende 5 workshops: 

1. Wat betekent het ondernemerschap voor jou? (Marte van Oort en Rasheida Adrianus)
Marte van Oort en Rasheida Adrianus treden in gesprek met een panel bestaande uit drie succesvolle ondernemers. Ondernemerschap onder vrouwen is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. In deze sessie gaan we in op de vraag: wat maakt een ondernemer succesvol? Waarom hebben de panelleden voor het ondernemerschap gekozen? Ligt de nadruk hierbij meer op vrijheid of gaat het om je passie te volgen? De panelleden zullen elk vanuit hun eigen expertise dieper in gaan op een aantal succesfactoren in ondernemerschap  met jou als deelnemer. 

http://www.rdamsenieuwe.nl/connector/marte

https://nl.linkedin.com/pub/rasheida-adrianus/54/224/b80 

 

2. Verhoog je gunfactor! (Astrid Elburg & Hanife Bal)

In deze interactieve workshop zullen Astrid Elburg en Hanife Bal stilstaan bij de dynamiek van de arbeidsmarkt en de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn of om jezelf opnieuw uit te vinden.

http://www.elburgconsultancy.nl/

www.Mlead.nl

 

3. Happy Working (Carolien van den Akker, Transformatiecoach)

Je bent een ambitieuze vrouw, je hebt veel in je mars. En je weet dat je met jouw talent en je kwaliteiten veel kunt bijdragen. Maar hoe krijg je dat in de praktijk voor elkaar? In deze interactieve workshop leer je te gaan vertrouwen op je eigen innerlijke kompas. Zodat je keuzes maakt die 100% bij jou passen en jij je kwaliteiten ten volle kunt benutten. Happy working!

www.carolienvandenakker.nl

 

4. Social Enterpreneurship (Lativa el Ouali & Mahasin Tanyaui)

Lativa el Ouali (directeur Peutercollege) en Mahasin Tanyaui (directeur Dreamers Inc) zijn  rolmodellen en daarom vertellen zij elk over hun bijzondere ondernemersreis tijdens de sessie Social Enterpreneurship. Kom luisteren, laat je inspireren en vraag ze het hemd van het lijf!

www.dreamers-inc.nl

www.peutercollege.nl

 

5. Workshop Onderhandelen (WOMEN Inc.)
Heb jij behoefte aan meer skills op het gebied van onderhandelen, dan is deze workshop echt iets voor jou.Voor veel vrouwen gaat onderhandelen gepaard met nervositeit, stress, en/of (te veel) inlevingsvermogen waardoor onderhandelen lastig is. Herken je dit en wil je het graag veranderen? Tijdens onze workshop ontwikkel je meer vaardigheden om te onderhandelen op kantoor, aan de keukentafel en op het schoolplein.  Je zult ervaren dat onderhandelen ook leuk kan zijn!

http://www.womeninc.nl/

 

16:30-17:00        Plenaire afsluiting onder leiding van Jannelieke Aalstein (manager netwerken & marketing,                                         Rotterdam Partners) (Locatie: Bird, raampoortstraat 24)

17:00-18:00        Netwerkborrel (Locatie: Bird, raampoortstraat 24)

aanwezigheidsregistratie
 aanwezigheidsregistratie