Brown Bag Lunch

Wat betekent duurzaamheid nou eigenlijk en hoe kunnen wij als Nature's Pride zorgdragen voor een duurzame ontwikkeling?Antwoord op deze en meer vragen krijg je tijdens een reeks van inspirerende Brown Bag Lunches waarbij telkens een bepaald topic over duurzaamheid centraal staat.

Tijdens de Brown Bag Lunch geeft een (externe) specialist een presentatie over duurzaamheid. Deze eerste editie op 29 juni trappen we af met Leontien Hasselman - Plugge die ons vertelt over transparantie in de keten; over de ontwikkelingen, uitdagingen, toekomst en de bijdrage aan een duurzamere keten. 

Leontien Hasselman - Plugge is al vijftien jaar actief op het gebied van duurzame ontwikkeling. Leontien is nu CEO van SIM Supply Chain Information Management. Haar belangrijkste doel is detailhandelaren en merken in de FMCG-sector te helpen hun toeleveringsketen te begrijpen en deze inzichten te gebruiken om veranderingen in milieu- en sociale omstandigheden te creëren. 

Lees hier meer over Leontien.

 

Mis deze kans niet en schrijf je nu in!

AANMELDEN

Je ontvangt gratis een lunch en leert meer over duurzaamheid. 

 

Datum
vrijdag 29 juni

 

Locatie
Mangoruimte

 

Tijd
Je kunt je inschrijven voor één van de volgende sessietijden:

11.30 - 12.00 uur

12.10 - 12.40 uur

12.50 - 13.20 uur


Achtergrond concept Brown Bag Lunches
De Brown Bag Lunches zijn een reeks van inspirerende gratis lunchsessies waarbij telkens een bepaald topic over duurzaamheid centraal staat. Hiermee willen we medewerkers van Nature's Pride meer informeren en inspireren over duurzaamheid. Deelname en lunch zijn gratis. 

registratie conferentie formulier
 registratie conferentie formulier