Het Beach Food Festival (#BFF) vindt plaats op 29 en 30 juli 2016 is een eiland lifestyle evenement waarbij verschillende eilandse eigenaardigheden worden samengebracht met één verbindende factor: beach food!

Een landelijke trend (street food met eigenzinnige foodtrucks) in ons eigen jasje gestoken; beach food!

Verschillende trucks, karren, mobiele keukens zullen echt beach food serveren aan de bezoekers. De nadruk ligt op lokale deelnemers, maar een aantal 'overkantse' foodtrucks mogen natuurlijk niet ontbreken.

Denk aan haringkraampje, visroken, goede beach burgers van de grill, pasta salade en natuurlijk sea food als mosselen, krab en kokkels. Een prachtige plek om onze zilte producten toegankelijk te maken. En dat alles met het uitzicht op de prachtige Waddenzee en de voetjes in het zand. Een event met een relaxte sfeer, akoestische muziek, goed en lekker beach food stijl eten.

Dit evenement zal de bezoekers  in alle rust en relaxte eilandsfeer laten genieten met een kijkje in het leven van ons ‘locals’. 

Dus... Flip flops uit de kast en samen zetten we een fantastisch nieuw duurzaam eilandfestival op de kaart! Want de Waddenhaven van Oudeschild is er klaar voor. Jij ook?

 

Twee dagen, 29 én 30 juli van 12.00 tot 23.00 uur. Foodtrucks / winkeltjes sluiten om 22.00 uur.

 

ticketsales
 ticketsales