Het evenement 

Het Beach Food Festival (#BFF) vindt plaats op 21, 20 en 22 juli 2018 is een eilands outdoor cooking & lifestyle evenement waarbij verschillende eilandse eigenaardigheden worden samengebracht met één verbindende factor: beach food!

Een landelijke trend (street food met eigenzinnige keukens) in ons eigen jasje gestoken; beach food!

Verschillende trucks, karren, mobiele keukens, etc zullen echt beach food serveren aan de bezoekers. De nadruk ligt op lokale deelnemers, maar een aantal 'overkantse' foodtrucks mogen natuurlijk niet ontbreken.

Denk aan haringkraampje, visroken, goede beachburgers van de grill, zilte salades en natuurlijk sea food als mosselen, krab en kokkels. Een prachtige plek om onze zilte producten toegankelijk te maken. En dat alles met het uitzicht op de prachtige Waddenzee en de voetjes in het zand. Een event met een relaxte sfeer, muziek, goed en lekker beach food stijl eten.

Dit evenement zal de bezoekers  in alle rust en relaxte eilandsfeer laten genieten met een kijkje in het leven van ons ‘locals’. 

Dus... Flip flops uit de kast en samen zetten we een fantastisch duurzaam eilandfestival op de kaart! Want het Waddenstrand van Oudeschild is er weer klaar voor. Jij ook?

  • Drie dagen, waarvan 20 & 21 juli van 12.00 tot 22.00 uur.
  • Zondag 22 juli van 12.00 - 20.00 uur.
  • Foodtrucks / winkeltjes / sluiten net als de bar om 22.00 uur.
  • Bij drukte blijft de bar op vrijdag en zaterdag open tot 23.00 uur.
bezoekersregistratie
 bezoekersregistratie