Geachte heer/mevrouw,


Hogeschool Rotterdam organiseert op 24 mei 2016 de Bedrijvendag Logistiek in Rotterdam. Tijdens deze middag op RDM Campus kunt u kennis maken met onze tweedejaars studenten Logistiek en Economie. Zij oriënteren zich momenteel op stageopdrachten.


Stagemarkt
De stagemarkt is de ideale gelegenheid om uw bedrijf te presenteren aan studenten van de grootste logistieke hbo-opleiding van Nederland. Studenten komen zo in een ontspannen sfeer in contact met bedrijven uit verschillende sectoren van de logistiek. Er zijn ca. 150 studenten die deelnemen. Bij aanmelding krijgt uw organisatie een mooie plaats op de stagemarkt.


Verbinding en netwerk
Naast de markt is dit een middag van de verbinding. Prof. Dr. Jack van der Veen (hoogleraar EVO leerstoel aan Nyenrode Business Universiteit) geeft een gastcollege en opent de dialoog:

  • De winkelstraat van vandaag staat op zijn kop - kunnen ingrijpende veranderingen ook in onze branche gebeuren?
  • Wat is de houdbaarheid van het logistieke verdienmodel?
  • Wat kan uw organisatie doen om een V&D-scenario te voorkomen? 

Verder zijn er prikkelende stellingen en een ronde tafeldiscussie. Zo wordt op een levendige manier binnen ons netwerk van gedachtes gewisseld. We sluiten de middag af met een borrel. Bekijk het programma via de aanmeldbutton.


Uw aanmelding
Bij belangstelling in dit evenement, kunt u en uw bedrijf aanmelden via onderstaande link.


Datum en locatie:
Dinsdag 24 mei 2016 van 13.00 uur tot 18.00 uur
RDM Campus
RDM-kade 59
3089 JR Rotterdam
www.rdmrotterdam.nl/

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op 24 mei a.s.!

Met vriendelijke groet,
Opleiding Logistiek en Economie